Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dsms je napisao(la):Zna neko mozda dal ce biti premije za bikove kao sto je bilo pre neke godine?
,ali koliko se isplati sada po ovoj ceni od 3e ili vise po kg ubacivati tele u tov??
Naime i sami znamo kakva je situacija u ovoj nasoj zemlji,nisi siguran sta ce da bude za mesec dana a kamoli za godinu dana kada ti telici stignu kao junad za prodaju!Ako das za tele sad 450-500e,a kroz godinu dana bikovi se vrate na 1,5e(ne daj boze!-ali cisto polemisem) znaci cuvao si to tele i sto je glavno HRANIO(samo naglasavam) ga godinu dana-odnosno do 500-600 kg za 300-400e. Naravno sto kaze nas narod 'od straha nema leka',ali kako ja vidim u odnosu na zadnje 10 godine ova dobra cena se potrevi svake 3-4 god pa zato cisto pitam da cujem vase razmisljanje?? Veliki pozdrav za sve

jel se prodaju bikovi po toj ceni i kakva je potražnjacukaneca je napisao(la):Telad su kod mene tezine oko 140-150 plafon 3e, 110kg 3,2e mala od 10-ak dana 250e. Bikovi 2e

Komso ova tvoja racunica je sasvim uredu i prihvatljiva na sadasnju cenu i bikova i telicaPetar 90 je napisao(la):Mene uradili zadnji put za premiju i vise i ne razmisljam o njoj,telica je stvarno slabo,ali im je cena od 3e,na cenu bikova od 2e sasvim prihvatljiva,jer tele od 130kg platis 400e,a bika od 650kg prodas za 1300e,meni se t isplati,i bilo bi lepo da ova cena ostane na snazi....
u mom kraju mnogo ljudi ocistilo krave ,a sve to zbog lose cene mleka,dakle nema krava,nema ni telica,a i ne oteli svaka musko![]()
![]()
![]()

Zoran Kostović je napisao(la):steva mrštanac je napisao(la):Malopre prodao musko tele oko140kg kuci za 435eura. Uzeo covek iz sela za tov mada nije bas bas.
Prvi put vidim da neko kaže: nije baš baš.
Šta bi to bilo u slobodnom prevodu?
Ma tele je 2.5 meseci i ima oko 140kg, ali nije bas za tov ima tanku i visoku nogu, a ovaj sto je uzo on ce da ga tovi.