Cene junadi i gotovih bikova

Odg: Cene teladi,junadi i gotovih bikova

Upravo se vraćam sa pijačnog dana u selu. Moj stric je dobio ponudu za dobru debelu kravu/mlada/ na 1,40 evra

a meni bio otac onog decka sto sam ga juce video i daje mi 1e, jos me iz kreveta izvukao

i ja sam mu reko 1.20 sitna kravica 450-500kg max, nije mrsava nego sitna

@VetMed
Evo druze da ti ovde odgovorim...

Cena kod nas je 3e,ali ih i slabo ima :ppozdrav:

Čujem da se u BiH bikovi prodaju po 3.8KM malo slabiji a 3.9KM oni bas dobri. Svi ocekuju da ce doci do 4KM u narednom mjesecu jer nema bikova, meni je nekoliko mesara dolazilo ali nisam im dao ni da vide bikove jer nisu jos na prodaju, pa necu da ih uznemiravam (navikli su samo na nas i strasno se uznemire kad vide stranca).

kod mene u Sjenici bikove 500-600kg placaju 2e, ali pare za 3meseca :haha: :haha:

danas dao dve junice po 1.6e bikovi stoje,kažu ne treba nikome :zli:
a pre dve nedelje razmilili se po selima da kupuju kažu nema bikova...dok nisu digli cenu u prodaji

Petar 90 je napisao(la):
@VetMed
Evo druze da ti ovde odgovorim...

Cena kod nas je 3e,ali ih i slabo ima :ppozdrav:
I kod nas ista cena, kupuju svi zivi,ne mozes doci do teleta. Bikovi 1.9-1.95. Cujem price da neki placaju i 2e, ali jos nema realizacije.

i ovde se govori o nekoj ceni od 2e,ali jos uvek nije stigla do mog okruga,cena i dalje 1.9 :ppozdrav:

Prijatelji ako mogu da se ubacim,neznam zasto i kako neko neveruje i zasto,kod vas nema 2e? Kad ovde kod nas prvi ja prodao za 2e,a jos jedan tovari u ponedeljak isto za 2e.

dsms je napisao(la):
Prijatelji ako mogu da se ubacim,neznam zasto i kako neko neveruje i zasto,kod vas nema 2e? Kad ovde kod nas prvi ja prodao za 2e,a jos jedan tovari u ponedeljak isto za 2e.
nadkupcima si prodao jel u neku klanicu?

Ja iskljucivo natkupcima prodaje tj.imam coveka sa koim radim vec par godina,sa vage siđes i kes na ruke nislim nista bolje od toga.

to da,ja radim sa bozovicem iz backe topole e sad nzm kako on placa,mada ne verujem da je menjao cenu 160-180din od robe zavisi..No i nemam sad gotovih,ali uglavnom su mi crni,i na racun je pa mi onda ovo vise odgovara,samo ponekad treba cekati pare,no zadnju turu mi za 3 dana isplatio(naravno takav je i dogovor bio-jer nebi ni predao da nije tako )

Kraljevacka pijaca, 18.februar

zenska telad-270 din/kg
muska telad -320 din/kg
junad-190 din/kg
krave za klanje-110 din/kg

Nazad
Vrh