Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mrakodol je napisao(la):telad u N Gradu 6 do 6.2 jasam prodao bika za 3.5 km mesaru u Kostajnici
mrakodol je napisao(la):zombi prodao sam pre 20 dana
Hvala puno komso,i ja sam isto tako do sada radio,i naravno da je i po meni to mnogo lakse od pojedinacnog merenja na stocnoj vagi,nego kazem ajde cisto da uporedimo iskustva ovde na forumu i da vidim sta vi kazete sta je po vama najbolje!.Naime imam ovde neke ljude u selu koji mere bikove na stocnoj vagi,(ali ja ih ne bi nazvao bikovima nego juncima do 500-550 kg)i kazu oni vole kada im bik stoji samo on na vagi,nece ni da cuju za kamion i taj sistem sa njim,malo mozda staromodni i tvrdoglavi a mozda ustvari plasljivi ljudi,izgleda da misle da ce nekako da ih zaje.u sa kamionom ili da vaga krade na vecim tezinama??,mada kako to i cika_jova kaze sada ima dosta digitalnih vaga pa i kod mene u selu i ne vidim kako je tu nekakva prevara moguca?? Ali dobro,sto bi reko nas narod 'sto ljudi-sto cudi'Petar 90 je napisao(la):Pa komso tako ti je najbolje,a i dosta brze nego da tovaris i meris svakog bika pojedinacno...izmeris kamion,odes natovaris bikove,opet na vagu,izracunas razliku,puta cena bikova ,pare na ruke pozdrav i to je to,nema tu mnogo razmisljanja