Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja se slazem sa tobom kolega,ali svako gleda da sto vise zaradi pa nema veze koje boje,nacije ili vere bio,trziste je to,i tu izgleda da ne vazi pravilo koje sam ja kao ekonomista ucio u skoli(mislim na zakon ponude i traznje),nego vazi pravilo:ko koga zaje.e!Zoran0230 je napisao(la):Šiptari ipak bolje plaćaju od ovih naših derikoža
Dabome, bolje placaju!Zoran0230 je napisao(la):Šiptari ipak bolje plaćaju od ovih naših derikoža
A pa imaju onda oni kolega dobru zaradu,neka je pola eura po kilu pa eto koliko im ostaje po 1 govedu-zato i bolje placaju...(naravno ako su ti informacije tacne da je dole 2,4 i 2,5 ?? ).Ali dobro,mi ovde moramo da prodajemo po trzisnoj ceni a svako gleda da zaradi i oni i mi.Hvala na podrsci i savetu,imacemo ga u vidu!Ziveli i veliki pozdravfrancuz je napisao(la):Dabome, bolje placaju!Zoran0230 je napisao(la):Šiptari ipak bolje plaćaju od ovih naših derikoža
Pa oni vasu robu prodaju u Pristini 2,4-2,5e
Stegnite se trazite im vise, mogu oni da plate jos o-ho-ho.
U pravu si kolega i ja se slazem sa tobom,neka zaradi on koliko hoce samo neka nama plati dobro i posteno!Pa mozda su na drugoj strani sveta bikovi i po 5 e po kilu,ali mi moramo da ih prodajemo po ceni koja je trzisna kod nas!Ja mislim da nam je kolega francuz cisto hteo da stavi do znanja cenu dole na kosovu i da nas posavetuje da se pre svega drzimo sadasnje cene kod nas i da nespustamo jer oni i na ovoj ceni od 2e po kojoj kupuju ovde kod nas imaju dole lepu zaradu-tako da cenu od 2e svakako da mogu da ispune!PozzzZoran0230 je napisao(la):Šta mene briga koliko ti zaradiš ako meni dobro platiš.
Upravu si ti to komso sto se tice odnosa ponude i traznje na cenu...,i normalno da bi sada svi jurnuli da prodaju posto je cena dobra-nego treba da se ima STA (samo naglasavam) da se proda!.Kod mene u selu nema tezi od 350 kg,pa ako se to ljudima isplati da prodaju-neka prodaju!A i sam znas koliko bik moze dnevno da ima prirast(do 1,5kg) pa sad vidi jos koliko treba tima od 300-350 kg da dodju do bar 500...Ja mislim da ce ova cena,ako neporaste onda bar da se zadrzi na ovom nivou bar do 1 maja!,jedino ko ovi nasi odozgo dusebriznici ne uvezu meso,mada koliko sam upucen u Evropi je junece meso deficitarno i nama je odobreno da mozemo da izvezemo skoro 9000 tona a mi ne mozemo ni 2000 tona da sastavimo,tako da ne vidim odakle ce da uvezu,mada u ovoj drzavi vazi ona izreka:'nikad ne reci nikad jer nikad se ne zna' Vreme ce da pokaze da li sam i koliko sam bio upravu.Petar 90 je napisao(la):sve zavisi od ponude,ako sa svi jurnu da prodaju po ovoj dobroj ceni,poce ce da pada,a ako je stvarno bikova na manjaku kao sto kazu,cena ide gore