Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dsms je napisao(la):Zna neko mozda dal ce biti premije za bikove kao sto je bilo pre neke godine?
jel se prodaju bikovi po toj ceni i kakva je potražnjacukaneca je napisao(la):Telad su kod mene tezine oko 140-150 plafon 3e, 110kg 3,2e mala od 10-ak dana 250e. Bikovi 2e
Komso ova tvoja racunica je sasvim uredu i prihvatljiva na sadasnju cenu i bikova i telica Nego sam ja mislio sta ako sada uzmes tele na 3e po kg znaci za 400-500e,a za nekih godinu dana(to nije mali vremenski period-a niko ti ne garantuje bilo kakvu cenu) bikovi padnu na neku cenu koju necu ni da spominjem...o tome ja pricam,onda smo zarubili nacistoPetar 90 je napisao(la):Mene uradili zadnji put za premiju i vise i ne razmisljam o njoj,telica je stvarno slabo,ali im je cena od 3e,na cenu bikova od 2e sasvim prihvatljiva,jer tele od 130kg platis 400e,a bika od 650kg prodas za 1300e,meni se t isplati,i bilo bi lepo da ova cena ostane na snazi....
u mom kraju mnogo ljudi ocistilo krave ,a sve to zbog lose cene mleka,dakle nema krava,nema ni telica,a i ne oteli svaka musko
Zoran Kostović je napisao(la):steva mrštanac je napisao(la):Malopre prodao musko tele oko140kg kuci za 435eura. Uzeo covek iz sela za tov mada nije bas bas.
Prvi put vidim da neko kaže: nije baš baš.
Šta bi to bilo u slobodnom prevodu?
Ma tele je 2.5 meseci i ima oko 140kg, ali nije bas za tov ima tanku i visoku nogu, a ovaj sto je uzo on ce da ga tovi.