DraleTD
Član
Генерално све трошкове сноси купац. Мало који ће ти продавац пристати да делите трошкове.Jedno pravno pitanje,,, troskovi advokata,notara,poreza pri pravljenju Kupoprodajnog ugovora, ko po zakonu snosi troskove,,, kupac ili prodavac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Генерално све трошкове сноси купац. Мало који ће ти продавац пристати да делите трошкове.Jedno pravno pitanje,,, troskovi advokata,notara,poreza pri pravljenju Kupoprodajnog ugovora, ko po zakonu snosi troskove,,, kupac ili prodavac
Ja kad sam prosle god uzimao za traktor od njih na 5 god bilo je 2% fix plus euribor koji je sad oko 2 % isto. Znaci oko 4 % mi je ukupna kamata.... Koliko izadje ovo procenata sto su tebi davali?Zvao Razvojni fond za kredit oko zemlje....na 50 000e sa grejsom za 7g ukupno se vraca 8900e kamate. Malo mi mnogo.
Kod nas u KO Glogonj ponudjeno je za eksproprijaciju za auto-put Bg-Zr-Ns ponudjeno oko 1,7 evra po/m2 po mojim informacijama od mestana.Sale to u Kaću i continentalu nema veze sa eksproprijacijom ,privatnoj firmi obečano...da ne širimo.Uskoro će proći autoput u blizini pa nam javi koliko će država stvarno plaćati zemlju za put.
Mizerna ponuda. Kod mene 350 din. i to 2022, pa navise. Unistili nam atar. Budite oprezni, jer u praksi (na terenu) ne bude tako. I sam imam problem zbog ostatka parcele nema pristup samo iz vazduha. Do 02.26. bice 4 god. i SUD samo odlaze. U svakom slucaju ceracemo se do Strazbura. Pravda je dostizna ali dugo traje.Kod nas u KO Glogonj ponudjeno je za eksproprijaciju za auto-put Bg-Zr-Ns ponudjeno oko 1,7 evra po/m2 po mojim informacijama od mestana.