Cena zemlje? ( kupovina,kredit,prepis )

Koji teret? Dao si novce pet godina unapred? Za par stotina evra koji će ti se vratiti praviš problem i sebi i drugima.

Ugovor za arendu je teret kao i hipoteka recimo, koji problem pravis sebi i drugima, prodavac je napravio problem

Sve je stvar dogovora, niko ne sme da bude oštećen. Lično da sam zakupac i da je njiva prodata, nije problem neka mi isplate troškove ako ih ima i ćao, ako me pusti da radim opet lepo, dogovaramo se ja i novi vlasnik.

Kupoprodajni ugovor ne moze da ponisti ugovor o zakupu jer je ovaj stariji.
Ствар је у томе што се уговор о закупу не евидентира а требало би. Ја сам био купац али је земља била издата а то није нигде писало. Имао сам ситуацију повуци-потегни да добијем субвенције. И то друге године, прве је било ок.
У катастру је све било чисто али уговор о закупу није био евидентиран.

Možeš da daš šta hoćeš, kupovinom si dobio i ugovor o zakupu i moraš da ga ispoštuješ ili da isplatiš cifru iz ugovora ako je ima kao odštetu za raskid ugovora.
Kako bi rekao Dragče, ja sa tvojim ugovorom nemam ništa to vidi sa prethodnim vlasnikom pa nek ti on da, mogu i ja ali se cena umanjuje za iznos koji si dao. Ja da plaćam a drugi da j.. e, taj film se nije snimio.

Nazad
Vrh