Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slazem se!sorin je napisao(la):Sta rece ovaj, 142-om je 40e puna kapa? Pa 142 kad udje u njivu neznas nikkad oce li izaci cela ili u komadima! Koliko god da je spremis peres podmazujes, nikad ne mozes znati! A svaka popravka je paprena: Trci po delove, ako ih ima, menjaj na njivi ili teraj nazad u selo, izgubis dan, jure te svi...Ma kakve usluge!

)

+1gogi666 je napisao(la):Zato tvoj berac kosta 1500eura a kombajn 10000,-
pa ti posle jos das 3posto za krunjenje ili?
Nije ti poredjenje na mestu!
svi su kupovali kombajne, rekli nisu skuplji od dobrog beraca
tako da su ostali oni koji slabo placaju pa se niko ne gura 

to je tačno i žalosno ali ja kad kupujem naftu ,remenje,itd niko nepita koliko će mi roditi i pošto je pšenicabojcetic je napisao(la):Po meni je ta cena velika. Prosecan rod ce biti oko 3t/h, a cena oko 10 din/kg. ispada da vlasnik parcele treba da plati 1/3 prinosa za kombajniranje![]()
e pa bas takoraf je napisao(la):to je tačno i žalosno ali ja kad kupujem naftu ,remenje,itd niko nepita koliko će mi roditi i pošto je pšenicabojcetic je napisao(la):Po meni je ta cena velika. Prosecan rod ce biti oko 3t/h, a cena oko 10 din/kg. ispada da vlasnik parcele treba da plati 1/3 prinosa za kombajniranje![]()
Drugar pa ti si skup, kod nas su neki brali i po 40e...North ARMY je napisao(la):Meni se isplati da radim branje jednorednim beracem za 50e/kj koji ne moze vise od 3kj da skine za ceo dan i ja zadovoljan a vi bi kombajnom da skinete 15kj po 40e i malo vam...![]()
![]()

Mislim da ti loša konstatacija.North ARMY je napisao(la):Ali kombajn kao kombajn kosta isto kao i traktor (z142 solidan i neki traktor od 60-ak ks) heder kosta koliko i neki losiji berac pa ti vidi samo menjas heder i krenes od jecma,uljane repice,preko zita i suncokreta,soje pa do kukuruza.
Imas dosta vise posla za masinu i sad jos reci da se ne isplati??![]()
Ne zameri.