Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

+ 1ljakse je napisao(la):kome je puno cena kombajniranja nek kupi sebi kombajn,prikolice,traktor,naftu,šupu nek napravi,neka nađe šofera i majstora,treba na koji vašar ili prodavnicu otići i normalno to sve i poplaćati,i nerviranje košta neku kintu...

sta mislite zaglavi kombaj u 9 i 30 po rosi do 10 i30 cupas travu i slamu iz njega dok drugi trazi neko drvo da pokrenjive e bubanj, znoj vec uveliko upada u oci u 11:30 zdrav covek vec rizikuje predinfaktno stanje ili nervni slom jer krsina pali kais i nece da krene i sta onda - crknes za 40 evrica. A panjevi u medjama, bandere u njivama, rupe na putevima pucaju saasije, lanci od motornih testera na drvenim stapovima kad ulete u korpu, pa temperatura45-50 stepeni na suncu za sta god da se uvatis pece a gazda pije ladno pivo pod prikolicom na celo nnjive i nece da pritera prikolicu do kombaja, zavrsis posao; e nacicemo se sutra u kafanu da ti platim a ti nemas za naftu sutra, pukne kais, crkne lezaj,topi se instalacija , zakacinju grane a na tebi znoj i prasina pa ti svaka dlaka smeta,vozis-m i psujes hoces li povratiti ulozeni novac jer ove piz.. ne poklanjaju delove na pijacama i radnjama a sve se zivo trese i haba.
mozda imasšandor je napisao(la):North ARMY je napisao(la):50e kombajniranje i 50e oranje,a u oranju se puno vise radi i potrosi nafte,sporije ide masina...
E sad nisi u pravu jer sa bilo kojim krš traktorom i krš plugom možeš da uzoreš zemlju ali ti radi sa krš kombajnom.... I traktor možeš da iskoristiš i za druga posla ali kombajn
.......
Post je spojen: [time]1277374518[/time]_________________________________________________
Kombajn radi 15 dana u godini i 350 dana stoji![]()
A dal radis ti sa njim ??šandor je napisao(la):800 €vra ti je 20 kj kombajniranja........ koliko pokosiš godišnje svoje i uslužno ??![]()

Jeftino si ih nasao , posalji mi na pp gde da uputim kolegu, u Rumi i u Smederevskoj Palanci nije bilošandor je napisao(la):Da ja radim snjim i znam kako je.... duple prste sam menjao prošle godine i jedan košta 25 €
mityoo je napisao(la):Lepo je rekao jedan kombajner iz mog kraja:"ja nisam crveni krst" Znači da ne očekuje niko da ću ja na svoju štetu nekom da radim.... A koliko mene izađe održavanje mog kombajna to samo ja znam, a kome je to puno nek ide kod drugoga.... Ja sam lepo rekao, bolje da mi mašina džaba stoji nego da džaba radi!
Posebno za ono crvenim slovima.Ja se takodje ovoga pridrzavamabro je napisao(la):mityoo je napisao(la):Lepo je rekao jedan kombajner iz mog kraja:"ja nisam crveni krst" Znači da ne očekuje niko da ću ja na svoju štetu nekom da radim.... A koliko mene izađe održavanje mog kombajna to samo ja znam, a kome je to puno nek ide kod drugoga.... Ja sam lepo rekao, bolje da mi mašina džaba stoji nego da džaba radi!![]()
![]()
Posebno za ono crvenim slovima.