Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
+ 1ljakse je napisao(la):kome je puno cena kombajniranja nek kupi sebi kombajn,prikolice,traktor,naftu,šupu nek napravi,neka nađe šofera i majstora,treba na koji vašar ili prodavnicu otići i normalno to sve i poplaćati,i nerviranje košta neku kintu...
mozda imasšandor je napisao(la):North ARMY je napisao(la):50e kombajniranje i 50e oranje,a u oranju se puno vise radi i potrosi nafte,sporije ide masina...
E sad nisi u pravu jer sa bilo kojim krš traktorom i krš plugom možeš da uzoreš zemlju ali ti radi sa krš kombajnom .... I traktor možeš da iskoristiš i za druga posla ali kombajn .......
Post je spojen: [time]1277374518[/time]_________________________________________________
Kombajn radi 15 dana u godini i 350 dana stoji
A dal radis ti sa njim ??šandor je napisao(la):800 €vra ti je 20 kj kombajniranja........ koliko pokosiš godišnje svoje i uslužno ??
Jeftino si ih nasao , posalji mi na pp gde da uputim kolegu, u Rumi i u Smederevskoj Palanci nije bilošandor je napisao(la):Da ja radim snjim i znam kako je.... duple prste sam menjao prošle godine i jedan košta 25 €
Posebno za ono crvenim slovima.mityoo je napisao(la):Lepo je rekao jedan kombajner iz mog kraja:"ja nisam crveni krst" Znači da ne očekuje niko da ću ja na svoju štetu nekom da radim.... A koliko mene izađe održavanje mog kombajna to samo ja znam, a kome je to puno nek ide kod drugoga.... Ja sam lepo rekao, bolje da mi mašina džaba stoji nego da džaba radi!
Ja se takodje ovoga pridrzavamabro je napisao(la):Posebno za ono crvenim slovima.mityoo je napisao(la):Lepo je rekao jedan kombajner iz mog kraja:"ja nisam crveni krst" Znači da ne očekuje niko da ću ja na svoju štetu nekom da radim.... A koliko mene izađe održavanje mog kombajna to samo ja znam, a kome je to puno nek ide kod drugoga.... Ja sam lepo rekao, bolje da mi mašina džaba stoji nego da džaba radi!