vlada vlasanica
Član
Da dao sam Mosi Gligoricu po 165 din, prosek 106 kg.
za 8 dana na racun.
za 8 dana na racun.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za 8 dana na racun.Juče poslepodne zove jedna gospođa(nije se predstavila i nije ni pitala da li imamo svinje).Pitala nas,dali bi za 20% manje od tržišne vrednosti prodali (na neviđeno), svinje ako imamo.Kupuju za Turijsku kobasicijadu.

za 15 dana
kaze ne zna sta ce sa njima a par sekundi pre toga prica kako je ove god. prodao nenormalnu kolicinu krtog mesa za kulen i ja onda stacu kud cu nego kuci da namesam novu turu hrane sa alfatoksinima za ova dva jadnika sto su mi ostala(da je bar suvo vreme da ih pokoljem) i taman zavrsim kad dolazi neki cova na besnom biciklu kaze hoce da kupi bravca ja mu kazem 180 a on kako ima po 140 ,ja njemu pa idi kupi tamo a on pa ima onaj po 150, pa uzmi slobodno tamo a on moze da se nadje po 160 a navodi neke sto su prodali i po 133, meni inace ceo dan pun q...C svega i svacega pa se nisam ni hteo natezati (posebno sto navijam da pokoljem bravce a ne da prodam) a da je covek bio malo ozbiljniji dobio bi po 170Dal je zalosna ili nije, ja bi ih dao i po 150 samo da imam kome da utovarim.sigurno Ljubiši ciganinu,samo ona tako žalosnu cenu ima
Dao nakupcu iz Krnica, ako hoces poslacu ti br u imbox mada on otkupljuje po nasem kraju ne ide dalje. I jedini je koji je tovario ove nedelje.Fantastiko015
Kome si dao svinje ?