Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ibeka panto je Nemacka firma a Inberg je nasa firma koja je uvozila premix da bi zatim i sama pocela da pravi premixe,mada ne bitno je sve to,retko koja gotova hrana da je dobrog kvaliteta,sve one imaju dovoljan procenat proteina kao sto i napisu al je pitanje od cega su ti proteini i koja je svarljivost i iskoristljivost ,najmanje soje i kukuruza,nego kojekakav mlinski otpad,mesno brasno,sirak metlas koji ima i do 14%proteina al mu je losa i svarljivost,jedna firma cak dosta i poznata kod nas je u svoju gotovu hranu ubacivala pilece perje koje ima bas dosta proteina,odneses na analizu 16% proteina a svinje cupave ko majmuni,svasta oni rade sam da zajebu mucenog seljaka.
Xsale, ako nije problem, kome si prodao.Isto pitanje je i za ta Peru, za koga kupuje Sofija.Ja sam moje danas prodao po 165,ja sam prvi koji je dao po novoj ceni,bile su 170,pare sutra na racun.Toliko sad placa i Trlic.U Zminjaku kazu da su skocile na 140,a kod Davidovica na 145 od jutros.
Meni covek isprica juce,da u Nis-u na pijaci ljudi iznose-prodaju svercovane suhomesnate proizvode iz Bugarske po bagatelnoj ceni.Gospoda navalila samo tako.Ako je to stvarno tako,onda sverc hrane ponovo cveta,samo sto u obrnutom smeru,jer smo mi nekada u svercerskim vrecama prenosili preko grane Crnogorcima, Makedoncima itd. od oraha do celih prasica.U Sabac tri puta sedmicno dolazi po dva kamiona sa duplericama puna svinja iz Bugarske. Ne znam koja klanica uvozi ali neki pricaju da je Trlic.