Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jer zna neko mozda koja je cena u Beceju imam dva tovljenika na prodaju oko 120 kg?
Jedan tovljenik izadje 25000 dinara? Gde to?Propast!!!Ispod 200 din/kg je ne isplativo ovo na 140-150 ti je gubitak od min 100eura po komadu!
Knele,samo nisam razumeo poslednju recenicu, da te ta cena nece docekati u ponedeljak,valda si mislio da ce te docekati. Malo pre mi je javio rodjak da je novi BIG BUL juce utovario pun kamion u Kuzminu po 170 din,pare za 15 dana.Redovno pratim temu jer se "rekreativno" bavim svinjama.Nemam puno oko 30 -60 komada se vrti po dvoristu.Zamisao je bila da od toga dotiram platu,pa koliko bude.Vec neko vreme od plate dotiram svinje tako da... ni sam ne znam sta da mislim.Inace imam dogovorenu turu od desetak komada za ponedeljak koliko vidim sada vec po neverovatnoj ceni od 170 dinara.Iskreno ocekujem da me ta cena u ponedeljak nece docekati.Videcemo...
Sto mu nisi ponudio po 100din/1kg + tvoj prevoz??? neznam dal bi i to prihvatio. Ovo je ljudi katastrofa....
Milose, a jel tajna kome i koliko komada si prodao. PozzDanas otišli braovi po 150 dinara
Knele,samo nisam razumeo poslednju recenicu, da te ta cena nece docekati u ponedeljak,valda si mislio da ce te docekati. Malo pre mi je javio rodjak da je novi BIG BUL juce utovario pun kamion u Kuzminu po 170 din,pare za 15 dana.
Pare za sedam dana, da otisli su za Arilje.Mile ,
Da li su (pare) u toku dana ili na odloženo ( na koliko dana )??
I da nisu tovljenici odneti u Arilje ??
Hteo sam reci strahujem da me nece docekati,da ce biti manja.