Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to su patke,da se kupi sto jeftinije.Sacekajte ljudi i ne prodajte odma,svima moraju da dobiju slicnu cenu,ako neko ne dobije nek trazi suncokret nazad!Samo tako trazite nazad!
moram sebe da citiram,gledo sam profakturenasoj zadruzi akontaciono isplatili 38 din za njihov suncokret a za kooperante nista jos
http://www.agrotrend.hu/Eto kažem ja mogu da dobijem odma 40din akontno
Jel mu to dođe suncokret 572€
Slicno i kod mene, zvao lokalni muvator sa kojim smo raskrstili prosle godine jer nije ispostovao dogovor bas u zetvi suncokreta, sad obecava i manju vlagu i manje primese i da plati sta je osto duzan od lane i dace vecu cenu od drugih....mislim da je na ovo uticalo sto sam svaki dan prolazio pored njegove vage sa punim prikolicama, a on gleda li gleda Nece dobiti ni zrno, ja sam skolu platio lane ,nek ponavlja neko drugiDanas me zvala jedna lokalna zadruga skojom uopste nisam radio nuduli mi da teram suncokret kod njih koja god bude cena kod drugih oni mi daju 1 din za kg vise i pisace mi manju vlagu i necistocu... poceli da se otimaju za suncokret sto je dobro za nas...