Cena Suncokreta 2011

Nemoj dva puta da kazes,ako viktorijanci rese evo njih sa cenom od 200e i gotova prica.Imaju mnogo u ukrajini i rumuniji pod suncokretom tako da je sve moguce.Ja bih voleo da izvuce ovu losu godinu ali se sve bojim da oni nedaju.::jako_besan::

Šta ako bude 500evra šta ćemo sa novcima!?
PA vidi, sa novcem mozes da imas samo 2 problema, da ga nema dovoljno ili da ga ima previse. Koji od ova 2 problema bi hteo?

Ja nisam jos nista ni nacuo u vezi cene suncokreta, a i rano, ko po starom dobrom obicaju, pocece i zetva a cena se nece znati, pa ce svi da placaju akontnu cenu i ko koga za...e, tako su i prosle godine neki dobili i preko 40 din, a neki 38

Pravi racun bez krcmara. Nemoj samo opet da moras na dezurstvo kad vidis cenu. Gori si i od Mister Bina. Kako pogadas.

Poslednja izmena:
Ma da, krenuli viktorijanci u kampanju jeftinog ulja, a nadas se ceni od 500 eura. Nemam pojma, ali nesto tipujem na 34 dinara.

Ako uljana repica ide po 40 do 45 dinara ni suncokret neće biti manje od te cene.Tako je bar godinama unazad bilo.U slučaju da suncokret bude 35 dinara kao što neki kažu verujem da će se opeći za iduću godinu kao šećerane sa repom.

Neke firme su davale repromaterijal gde se suncokret računao na 30din, neverujem da će biti jeftiniji.

danas sam pricao sa nekma iz viktorije kazu da ce pocetna biti oko 45 sto je dobro a za soju nekih 28din sto je jako malo bar za ovu godinu

Ako uljana repica ide po 40 do 45 dinara ni suncokret neće biti manje od te cene.Tako je bar godinama unazad bilo.U slučaju da suncokret bude 35 dinara kao što neki kažu verujem da će se opeći za iduću godinu kao šećerane sa repom.
Pa zar ne bi trebalo da repica bude skoro 10% skuplja od suncokreta? Nisam cuo da je za repicu neko dobio vise od 43. Pri tome treba napomenuti da je to odlicna cena, kao sto je i odlicna svaka cena od 35 i vise za suncokret. Ali, nesto sada gledam ove grafike sa svetskih berzi, i imam utisak da ce cena sirovina da padne. Cena uljarica bi trebalo da se drzi dobro, jer je uljana repica kod nemca i francuza dosta podbacila. Mada kako ovih dana ovi mesetari kombinuju sve je moguce. Cudno vreme.

juce dosla menadzerka dijamanta kod nas,ja je pitam izmedu ostalog za cenu a ona smeskajuci mi rece da ce biti negde na proslogodisnjem nivou,e sad sta ce biti videcemo

U Crepaji se prica, nije pouzdano, ali prica se da ce cena biti 40,00 din. Sto po meni nije lose, kod nas je suncokret u prilicno dobrom stanju.

Nazad
Vrh