Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A šta ako čuva pa prodaje u januaru,februaru...Ja ne nosim kod njega iako nas deli stotinak metara.Sad kad sam stigao kući 5 kamiona izvlače robu iz magacina a u magacinu gomila koliko god je ULT mogao podići.Pa gde nosi taj raca kad mu se isplati da placa 40 , a preradjivaci se cenkaju ko neka mlada, 34-35 im mlogo? Da li mozda pri prijemu suncokreta skida malo ostrije vlagu i primese, pa da se tako objasni ova razlika?
Jos cu da moram da kupim kamion i nosim di je najpovoljnije, cirkus zivi
To ti je cista simbolika, Viktorija je igra koja se igra pred jednim golom.E šta znači monopol ili mali broj igrača na tržištu.
@ZrenjaninacTo mu dođe onda avans 20 din po kili kod Race dok Dijamant daje 30+pdv avans
Hoćeš reći da se ulje proizvodi sezonski?A kome ces ga prodati u januaru ili februaru?Trziste suncokreta nije zanimljivo kao trziste soje...
Po meni je ovo ne logicno,nije on lud da plati vise od drugih,zar nije ovako logicnije (uzimam isti primer 10t)@Zrenjaninac
Pogresno si shvatio. Primera radi ako si nosio 10 t ukupno bice ti isplaceno 5 t po 40 din i 5 t po 31.5 din ako bude ta konacna neka cena kod svih ostalih.