Cena Suncokreta 2011

Mislim da će neko da zajeb** .Viktorija nema nameru da plati više od 32-33 koliko sam čuo iz dosta pouzdanih izvora.
Šta će biti dalje videćemo, za sada kod nas Raca avansno ima najbolju ponudu od 40 din.Da bude razlika7-8 dinara sigurno neće(bar se nadam) ali pitanje je ko će da zezne stvar.
Ko će da finansira i iz kojih izvora i za koga tek će mo videti.
Ja jedino vidim da sve što radimo bagra želi uzeti ma kako god da se ta bagra zvala!:zli::zli::zli:

Mislim da će neko da zajeb** .Viktorija nema nameru da plati više od 32-33 koliko sam čuo iz dosta pouzdanih izvora.
Ove iz Victorije stvarno ne razumem. Imaju ubedljivo najbolju poziciju na trzistu, moze se skoro reci privilegovanu, i u mnogim ozbiljnim zemljama sveta, nema sanse da bi im dozvolili ovakvu poziciju. A opet sa druge strane, ne postoji firma sa kojom je vece ciganisanje nego sa njima. Sad cujem da smisljaju i nekakvu ujdurmu sa vestakom, i to jedva cekam da vidim, jer je tek to skandalozno, i bice zanimljivo ako im se to dozvoli. I tako gledajuci to njihovo poslovanje, onako sa spolja, sve vise mislim da ima osnova o raznim pricama koje oko njih kolaju.

Inace cena suncokreta ne bi trebalo da bude ispod 36 din, a realno ako se uzmu i drugi bilansi, i veca cena.

Poenta je osvojiti vlast ,ostvariti privilegovanu poziciju pa zatim najašiti narod.
U normalnom svetu ne postoje firme kao što je Viktorija!!

Ove iz Victorije stvarno ne razumem. Imaju ubedljivo najbolju poziciju na trzistu, moze se skoro reci privilegovanu, i u mnogim ozbiljnim zemljama sveta, nema sanse da bi im dozvolili ovakvu poziciju. A opet sa druge strane, ne postoji firma sa kojom je vece ciganisanje nego sa njima. Sad cujem da smisljaju i nekakvu ujdurmu sa vestakom, i to jedva cekam da vidim, jer je tek to skandalozno, i bice zanimljivo ako im se to dozvoli. I tako gledajuci to njihovo poslovanje, onako sa spolja, sve vise mislim da ima osnova o raznim pricama koje oko njih kolaju.

Da podsetim učesnike da je vlasnik velikog procenta Victoria group i EBRD ili Evropska banka za obnovu i razvoj. Pred očima nam se odvija savremena kolonizacija, a mi ko neviđeni slepci, ćutimo i zaokružujemo manje zlo na izborima. To nam je sve demokratska borba dala.

Tacnije 21,4 %, ali ono sto je zanimljivo, za 1 % manje od standardne trojke. Jel jos neko mozda cuo za neku ujdurmu sto spremaju oko vestaka?

da je neko nesto cuo, verovatno bi to podelio sa nama, zato ako ima nesto iznesi, pa da se to prodiskutuje, normalno ogradi se da si to samo cuo ili ovo sto si napisao nema nikakvog smisla, razumes :ppozdrav:

Victoria je iznela zadnju cenu od 31,5 dinara.E kakva je sad to računica ako je istina da Raca plaća 40 dinara akontaciju.Ima li koga da je dobio od race tih 40 dinara ili je to samo navlakuša da uzme robu.

Iz prve ruke, doo Raca placa 50% predate robe 40 din , ostatak do 100 % predate robe isplacuje kad se odredi cena . Mislim da ce to na kraju da izadje kao i kod ostalih , samo sto je izasao sa tih 40 din da bi uzeo robu.

lalo
Dijamant 30 din akontaciono, verovatno ce i oni ici do 32 din maks

Pa gde nosi taj raca kad mu se isplati da placa 40 , a preradjivaci se cenkaju ko neka mlada, 34-35 im mlogo? Da li mozda pri prijemu suncokreta skida malo ostrije vlagu i primese, pa da se tako objasni ova razlika?
Jos cu da moram da kupim kamion i nosim di je najpovoljnije, cirkus zivi

Farmeru, pročitaj pažljivije:
doo Raca placa 50% predate robe 40 din , ostatak do 100 % predate robe isplacuje kad se odredi cena

Edit: Preduhitrili su me.
Baš mi nedostaje ona poruka što je bila na starom forumu "dok ste pisali post, napisano je x novih"

Nazad
Vrh