Peet
Član
Doo Raca Lokve 40 din. pocetna cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ove iz Victorije stvarno ne razumem. Imaju ubedljivo najbolju poziciju na trzistu, moze se skoro reci privilegovanu, i u mnogim ozbiljnim zemljama sveta, nema sanse da bi im dozvolili ovakvu poziciju. A opet sa druge strane, ne postoji firma sa kojom je vece ciganisanje nego sa njima. Sad cujem da smisljaju i nekakvu ujdurmu sa vestakom, i to jedva cekam da vidim, jer je tek to skandalozno, i bice zanimljivo ako im se to dozvoli. I tako gledajuci to njihovo poslovanje, onako sa spolja, sve vise mislim da ima osnova o raznim pricama koje oko njih kolaju.Mislim da će neko da zajeb** .Viktorija nema nameru da plati više od 32-33 koliko sam čuo iz dosta pouzdanih izvora.
Ove iz Victorije stvarno ne razumem. Imaju ubedljivo najbolju poziciju na trzistu, moze se skoro reci privilegovanu, i u mnogim ozbiljnim zemljama sveta, nema sanse da bi im dozvolili ovakvu poziciju. A opet sa druge strane, ne postoji firma sa kojom je vece ciganisanje nego sa njima. Sad cujem da smisljaju i nekakvu ujdurmu sa vestakom, i to jedva cekam da vidim, jer je tek to skandalozno, i bice zanimljivo ako im se to dozvoli. I tako gledajuci to njihovo poslovanje, onako sa spolja, sve vise mislim da ima osnova o raznim pricama koje oko njih kolaju.
A sta konkretno?Jel jos neko mozda cuo za neku ujdurmu sto spremaju oko vestaka?
Ne bih da istrcavam prvi, posto taj sto mi je rekao nije bas neko koga poznajem najbolje. Zato i pitam ovde.A sta konkretno?
A konačna cena ,bar kako sada stoje stvaei 31,5 din/kg.U Crepaji 30,00 din odmah (1 dan), ostalo kako bude, kada se bude znala konacna cena.
doo Raca placa 50% predate robe 40 din , ostatak do 100 % predate robe isplacuje kad se odredi cena