Cena nafte

mislite da bi bilo muke kad dodje minus 1 ili 2
 
Ne bi trebalo da ima muke.Lož ulje iliti Ložak može i sada da se kupi na pojedinim pumpama ali ne može prosto da se ode i natoči koliko kome treba već mora da se ima registrovana firma tipa pekara,mlekara koja koristi naftu ili ložak u procesu proizvodnje za pogon mašina
 
to ti stane u neku bolju auto prikolicu,ako resis javi pa da pocne sakupljanje jer oni to dovoze u rezervoaru auta i po prilicno brzo nakupe :ppozdrav:
 
šandor je napisao(la):
Ja nabavljam euro diesel za 80 din ( legalno , bez rečuna ) ::namigivanje::

Jesi zadovoljan kvaltetom (čista, nema vode, talog?) meni jednom doterali cisternom u dvorište dizel i nikad više... da ne pričam, kvalitet nikakva :zli:
 
Ja sam veći deo ovogodišnje sezone proturio sa ložakom iz bosne 62-65 din. razliku u potrošnji i snazi nisam primetio,čak mi se čini da je njihov ložak i bolji od našeg D2
 
Samo pazite na loz ulje! Kod loz ulja nije kontrolisana kolicina parafina, koji izmedju ostalog podmazuje Bosh pumpu, pa moze stetno da utice na delove koji se habaju... Ujak koji 40 god. radi kao automehanicar je uvek govorio da kad sipas loz ulje u auto, mora da peni... ako nepeni onda nevalja u auto!
 
Nazad
Vrh