dautovic
Član
Ajde prvo da razgranicimo po vama ko su mali ko srednji a ko veliki igraci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo ću kratko,evo imamo Bojčetića pa znamo da se ne isplati u voćarstvo a ulaganja početna prevelika u odn, na dobit,povrće da te sunce istopi i na kraju kad treba plasirati veću količinu neki tamo univer te jebe za cenu.Koliko ja vidim jedina šansa je da se radi negde u firmi i pored toga radi zemlja,ko radi do 20ha.Ili polako da se prebacuju ovi sa malim gazdonstvima na povrtarstvo ili voćarstvo.
Pa i tebi "ako" spadas u toj grupi. Ako ne, aproksimativno koliko ih ima?Za prvi milion ih ne pitaj
Kako god da su stekli ocito je legalno jer ja jos nisam video i cuo da je neko odgovarao.
Peet jesi ti to pitanje mozda meni uputio kao licno![]()
Vece,brze,bolje ce biti masine.Kod nas se javlja ozbiljan nedostatak radne snage. Koliko će to uticati na cenu arende videćemo. Cena na večito je pala u odnosu na pre par godina i sad je u stagnaciji.
а где се у вашој рачуници власници земље што и они неби људи зарадили ако хектар земље вреди 10000 евра и он заради 5 посто или ти 500 евра плати порез и одводњавање остане 400 за годину дана на ту вредност имовине и није нека зарада тешко је свима удовољити И чињеница је да ратари стално кукају а сталнокупују нешто а погледај сточаре убише се радећи а некупују нешто ни земљу ни аутомобиле
Nije baš tako jednostavno.Vece,brze,bolje ce biti masine.