dautovic
Član
Ajde prvo da razgranicimo po vama ko su mali ko srednji a ko veliki igraci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo ću kratko,evo imamo Bojčetića pa znamo da se ne isplati u voćarstvo a ulaganja početna prevelika u odn, na dobit,povrće da te sunce istopi i na kraju kad treba plasirati veću količinu neki tamo univer te jebe za cenu.Koliko ja vidim jedina šansa je da se radi negde u firmi i pored toga radi zemlja,ko radi do 20ha.Ili polako da se prebacuju ovi sa malim gazdonstvima na povrtarstvo ili voćarstvo.
Pa i tebi "ako" spadas u toj grupi. Ako ne, aproksimativno koliko ih ima?Za prvi milion ih ne pitaj
Kako god da su stekli ocito je legalno jer ja jos nisam video i cuo da je neko odgovarao.
Peet jesi ti to pitanje mozda meni uputio kao licno
Vece,brze,bolje ce biti masine.Kod nas se javlja ozbiljan nedostatak radne snage. Koliko će to uticati na cenu arende videćemo. Cena na večito je pala u odnosu na pre par godina i sad je u stagnaciji.
а где се у вашој рачуници власници земље што и они неби људи зарадили ако хектар земље вреди 10000 евра и он заради 5 посто или ти 500 евра плати порез и одводњавање остане 400 за годину дана на ту вредност имовине и није нека зарада тешко је свима удовољити И чињеница је да ратари стално кукају а сталнокупују нешто а погледај сточаре убише се радећи а некупују нешто ни земљу ни аутомобиле
Nije baš tako jednostavno.Vece,brze,bolje ce biti masine.