Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bewisa je napisao(la):Becarino jel i tvoji NH trose kao Case?
Znam da je Torpedo mali potrosac tj. Deutz.
A ko je uz Deutz?![]()
ne bih se slozio da je case veliki potrosac,potrosnja mu skace jedino kad ga vozis na 1900-2000 o/min sve ispod toga ima sasvim ok potrosnju.U transportu se slazem da trosi puno ali u transportu ga i vozis na 2000 o/min mozda i vise tako da samo treba paziti na obrtajeBećarina pusta je napisao(la):bewisa je napisao(la):Becarino jel i tvoji NH trose kao Case?
Znam da je Torpedo mali potrosac tj. Deutz.
A ko je uz Deutz?![]()
Case=New Holland, znači da je to u globalu isto sa malim razlikama u vanjskom izgledu, kabini...
Oće potrošiti kad ih upregneš i dobro stisneš gas. I u transportu oće dosta potrošiti. To govorim na osnovu iskustva sa moja dva NH.

Sam si pobio svoju tvrdnju da traktor malo troši.
Ako je tebi za traktor od 106 konja malo da vuce trobrazdni obrtac zahvata 120 cm a zna se da ti po brazdi treba bar 30-35 konja.Tu te uopste ne razumem,da ne treba mozda 4 brazde da zakacim?Zasad imam samo plug ali u planu je da uzmem setvospremac zahvata 4 ili 4.5 metra Bare je napisao(la):becarino,ma tvoji plavi holandezi su poplavili od silnog plavog dizela sto cuclaju.to ti gorivo flisa kod dizni,pa traktor poplavio!![]()

Ide odmah setva ili jos jednom setvospremac?paorpaor je napisao(la):Napominjem da je direktno kultivirano bez predhodnog drljanja (tu operaciju smo izbacili jer smatram da je nepotrebna i luksuzna u ovo vreme visokih cena naftinih derivata).