Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bewisa je napisao(la):Becarino jel i tvoji NH trose kao Case?
Znam da je Torpedo mali potrosac tj. Deutz.
A ko je uz Deutz?![]()
ne bih se slozio da je case veliki potrosac,potrosnja mu skace jedino kad ga vozis na 1900-2000 o/min sve ispod toga ima sasvim ok potrosnju.U transportu se slazem da trosi puno ali u transportu ga i vozis na 2000 o/min mozda i vise tako da samo treba paziti na obrtajeBećarina pusta je napisao(la):bewisa je napisao(la):Becarino jel i tvoji NH trose kao Case?
Znam da je Torpedo mali potrosac tj. Deutz.
A ko je uz Deutz?![]()
Case=New Holland, znači da je to u globalu isto sa malim razlikama u vanjskom izgledu, kabini...
Oće potrošiti kad ih upregneš i dobro stisneš gas. I u transportu oće dosta potrošiti. To govorim na osnovu iskustva sa moja dva NH.
Bare je napisao(la):becarino,ma tvoji plavi holandezi su poplavili od silnog plavog dizela sto cuclaju.to ti gorivo flisa kod dizni,pa traktor poplavio!![]()
Ide odmah setva ili jos jednom setvospremac?paorpaor je napisao(la):Napominjem da je direktno kultivirano bez predhodnog drljanja (tu operaciju smo izbacili jer smatram da je nepotrebna i luksuzna u ovo vreme visokih cena naftinih derivata).