Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bewisa je napisao(la):@gabric
Da li je tvoj Case made in Austria ?
Inace super,svidja mi se.
Takav traktor se isplati ako radis 80+ hektara.
stiv je napisao(la):25800 eura
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Ovi austrijski Kejsovi se prave u istoj fabrici u kojoj se pravi i Steyr ,ili ih samo sklapaju ,Video sam taj video da li na steyr ovom sajtu ili na netu
prijatelja ga je imao al jx75 ili jx 80 potpuno isti traktori, moje osobno misljenje jer sam jako puno puta radio sa njim je da ti nebi preporucio taj stroj, prvo veliko potrosac a drugo kao da nema tu konjsku snagu koja pise, i ovako mi nije bas nikad lego isto kao i njemu, sijetva na primjer od ujutro do navecer nikad nije ispod 100 litaara a posije oko 30 jutara sto je po meni jako puno, ak te sta zanima oko njega slobodno pitaj...bewisa je napisao(la):Da li neko ima ili zna nekog ko ima JX-80 i kakvo se pokazao u radu?
Meni zgodan traktor a nisam u ovoj temi video da ga neko poseduje!
tomybrzic je napisao(la):da sestoredna gaspardo sijacica, orao je samo prve godine i ista stvar, slab je a i trosi ko helikopter a u pred sijetvenu pripremu i neide jer ima veci traktor 6520 jd-a i moj class... prednost mu je jedina sto je kratak i okretan tu si u pravu a sve drugo je nula bodova barem za mene, nemoj me krivo shvatiti to je moje misljenje, class je prica za sebe i jaci je i drugaciji mijenjac ima i svasta nesto jos sto case nije imao....