kinez
Član
Moj jedan komsija ima u 50ari na salasu 3bunara I samo u jednom ima vodu, ta
Ko da nije to bas kako se ovde prica.
Ko da nije to bas kako se ovde prica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pravis neku bespotrebnu filozofiju.
Da sam pomeri dva metra dalje nasao bih ,,sipak,, narodski receno.
Da nije bilo tih zica kako bih uopste znao da bas busim na tom mestu.
U nasoj opstini su trebali da se rade bunari za gradski vodovod i na jednoj parceli su radjene savremenea istrazivanja, koja uzgred da napomenem ja ne poricem.
Tu je pronadjeno dobro nalaziste vode. Sve je bilo dobro, samo sto tu parcelu opstina nije mogla otkupiti od vlasnika iz nekih njima znanih razloga. Da sada ne lupam bezveze. Zatim su oni otkupili susednu parcelu i pocelo je busenje. Kada je to odradjeno bilo je daleko manji kalacitet vode. Neznam tacno koliko je odstupanje u kapacitetu i u razdaljini od tih busotina.
Iz ovo primera vidimo da ta sema o pomeranju busotine ne pije vodu.
Vidite i sami da su mnogi nezadovoljni sa svojim busotinama iako su radjene po kartama koje su priznate. Normalno je i da pored najmodernijih tehnika ljudi omanu.
Moj ili od ovih sto prodaju sita?pošalji mi kontakt telna pp
Poslao sam ti broj,meni je danas stiglo,imaju par modelaOd ovih za sita
ma koja ruska uzmi neku potapajucu taljansku ili tako nesto i ima date sluzi godinama ovde imas sveDobar dan svima
Imam pitanje vezano za pumpe... Danas smo iskopali 22m bunara f125mm. Koga god pitah ovih dana (pa i bunardziju) svi mi spominju neke "Ruske" pumpe... Sta bi bila vasa preporuka da uzmem za tu dubinu a da izvlaci bar 1000+ litara na sat? Imam struju tu blizu, tako da ne moram ove benzinske...