Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje je to djubrivo ?
Saljem ti poruku, da ovdje ne vodimo temu u drugom pravcuRazumem kompost caj ali sta on trazi na pet ili deset metara dubine???
To koliko vode trenutno imam to sam izmerio. Crpili smo pumpom ali naravno do tog negde 8 metra. Koliko nam vode treba? Dosta da kazem, za sada je to otprilike po predpostavci tih 5 kubika dovoljno ali ako bi bila u recimo dva dana.Pozz dobri ljudi -snježina udario ruke me bole od lopatanja al barem šljiva ladna ,što bi rekli ko led !!
Kad bušimo bunar il kopamo prvo krećemo od prvog i osnovnog uvjeta -koliko trebam vode u jedinici vremena -
ako trebam vode za oprat ruke i zalit par cvjetova na vikendici onda imaš dosta -imaš oko 100 litara u cjevi po tvojem -potrošiš svu vodu danas i sutra ti opet nacuri
ako trebaš više onda daj informacija više -kako ste našli vodu na 7 metru -kakvi su slojevi-jel to curilo iz neke rupice na tom 7 metru il je pravo doticalo
šta je bilo nakon 7 metra pa do 11 -
I ako bi iskopo bunar sa cjevima 1 metar opet bi ga napunilo do 3 metra stim da bi imo oko 5 kubika vode u bunaru -trebalo bi duže da puni al je to opet prvo pitanje -kolko mi treba vode ..
Onako na prvu -nedovoljan dotok ako treba za 100 litara vode 12 sati --da je 100 litara u minuti ok bi bilo -nekom je i to malo ,,,