Miloš D.T
Član
A šta kažete na ovo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
, Ne postoji glupo pitanje,A kakv je to sistem istiskivanja klipa na 2K, zar nije sistem isti na svakom Zmajevom beracu ? Mozda je glupo pitanje, ali mi nije jasno
Tacno tako, da su mu metnuli fabricki bunker, i hidraulicno pomeranje rude i hederskog stola, gde bi mu bio kraj.Neki inzenjer je primio lovu zbog toga.Umesto da su k2 usavrsili,oni su ga unistili,pravljenjem svih ostalih serija.
Ja imam New Idea berac dvoredni jos su mu redovi na 90cm ,otkidacki valjci kod zmaja 2k su slicni ali new idea ipak bolje cisti .Inace izvorno je "ukradeno" od "New Idea" beraca.
Moj 222 nece da bere po rosi nikako meni tarup nemoze radit po mokrom a u suvom ga krkam desilo mi se par puta da mali levator zagušim, bude pun kukuruza, na tabli mogu za 12 sati rada obrat 9-10kj znaći 10 je max ali to mora biti traktor malo snažniji sa rakovicom 5kj za 12 sati ...Ti valjci čiste 90% kukuruza ako oni ne odrade posao neće ni komušaljka ništa uraditi ma šta god pokušavali jednostavno je tako.Da ne zaboravim za rad po rosi nije već kad uprži onda se kreće u branje.Jedini sam koji bere danju u selu i to ne krećem pre 8-9 sati ujutro.
Ja sam ocevidac stvarno ide ko metakJa sa mojim MD-8 berem i po rosi i po slabijoj kiši i nemam nikakvih problema, a čini mi se da roto sečka još lakše radi.