Bourgoin MD8
Član
Hmm,da,automacki bi ti bio veci otpor na prijenose.moja batovina je izscjeckana na od prilike 3,4,5 cm. (napisao si dosta dobro,a sto nevalja?,ne sjecka dobro,namata se,ili sto? )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bourgoin MD8 je napisao(la):da jasno ja isto imam uvodnike za batovinu,zao mi je sto nemogu sad slikat jer berac mi nije doma,jos ima nesto kuruza u drugim krajevima gdje kombajni nemogu brat zbog mekane zemlje,pa to treba pobrati.da ljep berac,samo moras vidjet moje freze,a sto ti pogone te freze?
Post je spojen: [time]петак, 04. март 2011. 11:18:44 CST[/time]_________________________________________________
tako je gr10 svaki ima problema sa pumpama i sa grijanjem ulja,jer mu sve radi na hidro motore,a ima pre mali hladnjak za ulje i naravno ima probleme sa tarupom. MD8 nema nikakvih problema sa pumpom osim prirubnice na pumpi.
Pošto sam imao Z-223 a sada imam MD-8 razlika u cenije od 2 do 3 puta u zavisnosti od stanja beračaSAKULJAN-BUKUR je napisao(la):Dogovoricemo se oko cene bice povoljnodacu ga forumasima na upotrebu
![]()
Post je spojen: [time]1299461023[/time]_________________________________________________
Salu na stranu dobar je burgoni samo sto opet kazem malo su im jace cene od realnih po meni e sada svako ima svoje misljenje,realna vrednost MD8 je kao jedan 223 ZMAJ