Bourgoin MD8
Član
Hmm,da,automacki bi ti bio veci otpor na prijenose.moja batovina je izscjeckana na od prilike 3,4,5 cm. (napisao si dosta dobro,a sto nevalja?,ne sjecka dobro,namata se,ili sto? )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bourgoin MD8 je napisao(la):da jasno ja isto imam uvodnike za batovinu,zao mi je sto nemogu sad slikat jer berac mi nije doma,jos ima nesto kuruza u drugim krajevima gdje kombajni nemogu brat zbog mekane zemlje,pa to treba pobrati.da ljep berac,samo moras vidjet moje freze,a sto ti pogone te freze?
Post je spojen: [time]петак, 04. март 2011. 11:18:44 CST[/time]_________________________________________________
tako je gr10 svaki ima problema sa pumpama i sa grijanjem ulja,jer mu sve radi na hidro motore,a ima pre mali hladnjak za ulje i naravno ima probleme sa tarupom. MD8 nema nikakvih problema sa pumpom osim prirubnice na pumpi.
ali nebi se ni to dogodilo da mu ulje stalno nije tak vruce,jer je pre mali hladnjak
a sta sad na primjer da je zemlja malo vlazna ili da je blato,mozes samo spavat doma dok MD8 sa zadnjim pogonom ide kod nemoze ni obicni traktor.Pošto sam imao Z-223 a sada imam MD-8 razlika u cenije od 2 do 3 puta u zavisnosti od stanja beračaSAKULJAN-BUKUR je napisao(la):Dogovoricemo se oko cene bice povoljnodacu ga forumasima na upotrebu
![]()
Post je spojen: [time]1299461023[/time]_________________________________________________
Salu na stranu dobar je burgoni samo sto opet kazem malo su im jace cene od realnih po meni e sada svako ima svoje misljenje,realna vrednost MD8 je kao jedan 223 ZMAJ