Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Balega,mokri,nije povracala... ali samo lezi i primetno otezano dise,ustane kada je nateram...juce u toku dan joj se tempratura popela na 38,2 pocela je da jede pije vodu i onda joj je nocas opet pocela da opada temperatura na 37,2...
Dezurao sam celu noc i evo sada joj je temperatura 38,5 ali samo lezi i otezano dise..malo mi je cudno sto su joj usta otvorena i vsi joj jezik,ali dise na nos.donesem joj da pije mleko i onda ustane da pije...veterinar ne zna sta joj je davao joj je neke inekcije juce ujutru i sinoc...molim za savet ako neko ima pretpostavku sta je u pitanju sa krmacom
jaje odoh sada da joj dam...kasnije ce mi doci veterinar pa cu mu preneti tvoje misljenje...jutros je izasla napolje i krece se svinjac je otvoren da moze kada god hoce da udje...nas najvise buni to sto joj temperatura opada...hvala puno na savetu
vec par sati temperatura joj je 39.5 nece da jede ni koncentrat ni mleko,dao sam joj 2 jajeta kao sto si mi rekao i to je pojelaUvece ona krene temperatura ,jer nije nesto bas visoka temperatura sto karakteristicno za virusne infekcije,a pada temperatura jer pod lekovima .
kada svinja ima tvrdu stolicu (brabonjci tamne boje) jel se to tretira kao zatvor ili neko rece da je to od neke upale i da treba davati antibiotike...a pritom 3 dana ne jede
Kako je sad krmaca ? Trebalo bi dati antibiotike ,jer ima sigurno upalu u crevima .
davao sam joj 7dana antibiotike pa sam 2 dana prestao da ne bi postala imuna...veceras cu joj ponovo dati antibiotike...apre je imala problem sa niskom temperaturom,sada je to stabilizovano od 38.5 do 39.5 sto je u granicama normale,ali 3 dana ne jede i ne pije vodu sto mi je veliki problem
Pratim stanje ove moje nazimice, zdravstveno je dobro ali izgleda da se razbukarila. vulva nabubrela, crvena, pritisnem je na ledja ona stoji mirna. Juce nije ovako bilo, osemenjena je 5 februara, posto je proslo 3 nedelje mislio sam da je sprasna, sad mi nista nije jasno