R
rus 82
Guest
ima nje za naci samo neznam kako "radi"dali je dobra.kod nas je oko 5000din 10 doza odnosno za pet krmaca posto se daje i revakcina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam joj davao neostrep u toku prasenja samo sam joj dao oksitocin.Sad sam prasicima dao Kaodiar S.Ali sad imam drugi problem,ne mogu nikako da dam inekciju krmaci u ukljestenju.Cim joj pridjem ili je pipnem ona skace i hoce da razvali ukljestenje.Ovo mi se prvi put desava da je tako luda krmaca a moram da joj dam anti-biotike posto mi se cini da je problem u njoj (upala vimena) i da zbog toga prasici propadaju i imaju proliv.
Mene je ove godine unistio zuti proliv kod prasadi, kako se koja oprasi, prasad odmah dobijaju zuti proliv, krmace nemaju upalu vimena, jer im odmah dajem antibiotike po prasenju, vec sumnjam da mi se u objekat uselila eserihija. Prepolovila mi se legla, ne znam sta cu, mozda mi je resenje da vakcinisem krmace u toku suprasnosti. Ima li ko kakav savet ?U poslednja dva prasenja prasici mi drugi dan kao po pravilu dobijaju zuti proliv od koga brzo propadaju(suse se).koji lek da kupim jer ne zelim da placam veterinara kad mogu sam da resim...