none 73
Član
Ne gršiš ali je dobar ja ga dajem pracimasorin je napisao(la):none 73 je napisao(la):Možeš davati i PROCOLI DF
Mislim da se tesko nabavlja i da je dosta skuplja, ispravi me ako gresim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne gršiš ali je dobar ja ga dajem pracimasorin je napisao(la):none 73 je napisao(la):Možeš davati i PROCOLI DF
Mislim da se tesko nabavlja i da je dosta skuplja, ispravi me ako gresim?
pa ja placam vakcinu 6000 po bocici i radi. Ako znas neku jeftiniju koja radi, govori da ne dajem pare dzabeZoran Kostović je napisao(la):Radije cu dati proverenu vakcinu koja kosta 300 dinara nego proverenu koja kosta 6.000
Kako ovo da razumemo?
ta Peera je napisao(la):Neosulfox-P kupujem redovno i placam 5kg 2700 din i to obicno dajem kao prevenivu
Ja hranim svinje 7-8 godina i uvek isto im dajem (preventivu u hranu i polako povecavam soju do 20%) ali me ovo ( ako je) endemska bolest iznenadilo jer je to bolest od hrane ( posle 10 -tog dana od kupovine poceli da crkavaju , znaci preventiva nije pomogla )
Lek dajem u hrani ali kad zagusti dajem im u vodu ( bojler od 80 lit sa sisaljkom i stavljam 200 g praska )