Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sulfamidin je za mladunce a ne za zecicu.edmon je napisao(la):Daj joj vitamina a ne sulfamidin.
Hvala, ali uspeo sam da spasem i zečicu i svih dvanaest zečića, ali ću zapisati zlu ne trebalo.BRZI je napisao(la):Ako imate za kupit kodvas Trisufon puno je bolji od Sulfadimidina i za prevenciju i za ljecenje.
Noviji ljek i obuhvaca vise bolesti od sulfadimidina.
kad mladi napune 30dana odvajaj i za 3 dana pustaj zenku kod muzijaka. najbolje da u leglu imas 6 ili 7 kom.hanza je napisao(la):Da li je dovoljno mesec dana da se zečica oporavi, posle iscrpljenosti zbog dojenja 12 zečića?
Post je spojen: [time]1296954774[/time]_________________________________________________
Pošto imam još jednu zečicu, koja treba da se okoti ovih dana, a mislim da će i ona imati rekordan broj, koliko da ih ostavim?
Hvala puno, pinosavac!!!pinosavac je napisao(la):Uzmi Benzoderm u veterinarskoj apoteci pa natopi na vatu pa mazi unutrasnji deo uva prvi dan mazi dvaput sledeci dan po jednom dnevno tako sve dok se ne povuce,obicno za par dana se resi problem.Pozz![]()