ePajko
Član
Jel to sljiva na slici? Jel kunicima dajes mozda slive da jedu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tamani tog jednog!alfaomeganb je napisao(la):Na to pazim. A da je se slučajno nešto ,, provuklo ,,verovatno bi bili svi u problemu. U pitanju je samo jedan.
Da znaš da u ovoj recimo šali ima možda malo i istine. Za jako kratko vreme pario 4 zečice, svaku po dva tri puta. Plus ponovljena i kontrolna, na kojima nije pario, ali mu se naterala tuga.peto1 je napisao(la):@ alfaomeganb
Mozda si malo preforsirao jadnog Duleta pa mu pozlilo. Treba da mu napravis EKG da vidis u kakvom je stanju.
He,he,he,he,hee!igorp93 je napisao(la):Mozda se samo cese,il je blesav pa udara glavom o kavez![]()
Postoji mogucnost, sobzirom da su kavezi novi primetio sam da su ivice hranilice i pojilice, koje su inace od lima,prilicno ostre, pa postoji mogucnost. Ali nije ranica vec kvrgica bas kao mlades kod coveka.peto1 je napisao(la):Kakva ti je ranilica da se nije na njoj povredila ili negde na kavezu. Pregledaj da nama nesto siljato pa se na tome povredila pa se inficiralo.
Hvala.Pokusacu sa landanom, inace sam mazao sa kantarionovim uljem do sada, ali se nebih usudio da mu diram ovo, posto nema belicastog vrha, nema nagovestaja da ima gnoja, vec bukvalno kao bradavica kod coveka. Ali vidi se da ima neke upale i bilo je sitnije u pocetku a ocigledno da narasta po malo.Laske je napisao(la):Stevcha
Imam ja knjigu o kunicima,u njoj sve pise o kunicima,taj tvoj zekan ima cir(bradavicu) na nosu.Probaj otvori taj cir i icsedi ga i natop vatu sa landan kupi u veterinarskoj apoteci (znaju oni sta je to)ili sa sa uljom premazi mu to i bice valjda bolje![]()
Proveri joj dojke ako ima nekih promena namesti joj da moze negde u kavezu da se skloni od mladih kad to ona zeli i daj joj malo nekog antibiotika. mladi ce verovatno da prezive aku su poceli i malo da jedu.hanza je napisao(la):Molim brzi odgovor: zečica doji 23 dan sinoć prestala da jede samo se krije od malih šta da radim?