Ако порастеш само ће ти се касти.zasto bi neko kupovao striktno galenikine ako nemaju ono sto mu treba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ако порастеш само ће ти се касти.zasto bi neko kupovao striktno galenikine ako nemaju ono sto mu treba?
Ако порастеш само ће ти се касти.
Против чађаве пегавости:Akord® koncentrat za emulziju, Akord® plus, Bakarni oksihlorid-50, Cuprozin 35 WP, Diziram® 76 WG, Mankogal-80, Metod® 480 SC, Metod® WG, Nijansa®plus, Nijansa® WG, па бирај и комбинуј.Skoro sam uporedjivao cene sa Syngent-inog sajta gde Chorus 75wg (200g)
Што се тиче мог родољубља њим се поносим свуда и на сваком месту као и у свим приликама. Кад је објашњавање у питању, објашњава се глупим људим а паметнима се појашњава па не желим никога да вређам.i ne zanima me nesto iskreno ako ne zelis da mi objasnis, jer sam ja izneo svoje misljenje iza koga stojim, a ti tvoje rodoljublje plasiraj na neko drugo mesto
uostalo imamo jos gomilu manjih firmi kao sto su zupa i cija su sredstva daleko jeftinija nego galenikina.
Slažem se sa oktopod-om u potpunosti.Koji su po vama dobro fungicidi za sprecavanje napada monilije?