Milanche
Prijatelj Foruma
inace 975 din je klupce 5 kg danas kupio u fabriciFarmer Bob je napisao(la):Kraljevacka tip 500![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
inace 975 din je klupce 5 kg danas kupio u fabriciFarmer Bob je napisao(la):Kraljevacka tip 500![]()
nasao sam danas drugi krajDragan18 je napisao(la):Drvoplast je zakon, ima 2 kraja sigurno.... X puta sam ga prekrajao....![]()
i to cim sam otvorio poklopac vidim ja neko zadebljanje na sredini i malo dalje kraj a ja ga trazio na dnu pa nije ni cudo sto nisam nasao inace u masini mi stoji drvoplast tip 320 pise da je 1600m pa ja ako budem pravio bale od 90-100cm sa dva klupka to bi trebalo da bude za 900 bala sto nije tako ni lose ispada 2 din po bali za kanapTeško,možda jedno 500 bala..rekreativac je napisao(la):nasao sam danas drugi krajDragan18 je napisao(la):Drvoplast je zakon, ima 2 kraja sigurno.... X puta sam ga prekrajao....![]()
i to cim sam otvorio poklopac vidim ja neko zadebljanje na sredini i malo dalje kraj a ja ga trazio na dnu pa nije ni cudo sto nisam nasao inace u masini mi stoji drvoplast tip 320 pise da je 1600m pa ja ako budem pravio bale od 90-100cm sa dva klupka to bi trebalo da bude za 900 bala sto nije tako ni lose ispada 2 din po bali za kanap
Od dva klupčeta Tip 500 maksimalno isteram 750 bala a od tipa 320 500 komada i to mu je to.Kolike su onda te vaše bale kada pominjete tolike brojeve?
615 bala je neki maximum ako je 90 cm bala posto je visina 40cm za 1stranu treba 130cm kanapa.nadam se da mi je sada tacna racunicana forumu se spominjao segedinski 500 zelebe boje i tip 400 svetlo plavi koji je bolji i koja je cena jel se moze naci po vasarima?maki_vs je napisao(la):drvo plast je sranje oce da puca na suncu u kamari.madjarski(segedinski)je naj bolji po meni nijedna bala mi nije pukla od njega a i presa mi bolje radi sa njim meksi je od drvoplasta i zilaviji...
to moze da pise ali da li je tacno? najsigurnije bi bilo izmeriti tezinu kanapa koji ode za vezivanje jedne bale i naravno tezinu klubeta 
zasto bi skinuo najlon da spajas klupcad??Zoran0230 je napisao(la):Ja nikada ne sastavljam klupčad,onda skidaš najlon pa se raziđe pa umrsi i onda još gore