Milanche
Prijatelj Foruma
inace 975 din je klupce 5 kg danas kupio u fabriciFarmer Bob je napisao(la):Kraljevacka tip 500
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
inace 975 din je klupce 5 kg danas kupio u fabriciFarmer Bob je napisao(la):Kraljevacka tip 500
nasao sam danas drugi kraj i to cim sam otvorio poklopac vidim ja neko zadebljanje na sredini i malo dalje kraj a ja ga trazio na dnu pa nije ni cudo sto nisam nasao inace u masini mi stoji drvoplast tip 320 pise da je 1600m pa ja ako budem pravio bale od 90-100cm sa dva klupka to bi trebalo da bude za 900 bala sto nije tako ni lose ispada 2 din po bali za kanapDragan18 je napisao(la):Drvoplast je zakon, ima 2 kraja sigurno.... X puta sam ga prekrajao....
Teško,možda jedno 500 bala..rekreativac je napisao(la):nasao sam danas drugi kraj i to cim sam otvorio poklopac vidim ja neko zadebljanje na sredini i malo dalje kraj a ja ga trazio na dnu pa nije ni cudo sto nisam nasao inace u masini mi stoji drvoplast tip 320 pise da je 1600m pa ja ako budem pravio bale od 90-100cm sa dva klupka to bi trebalo da bude za 900 bala sto nije tako ni lose ispada 2 din po bali za kanapDragan18 je napisao(la):Drvoplast je zakon, ima 2 kraja sigurno.... X puta sam ga prekrajao....
na forumu se spominjao segedinski 500 zelebe boje i tip 400 svetlo plavi koji je bolji i koja je cena jel se moze naci po vasarima?maki_vs je napisao(la):drvo plast je sranje oce da puca na suncu u kamari.madjarski(segedinski)je naj bolji po meni nijedna bala mi nije pukla od njega a i presa mi bolje radi sa njim meksi je od drvoplasta i zilaviji...
zasto bi skinuo najlon da spajas klupcad??Zoran0230 je napisao(la):Ja nikada ne sastavljam klupčad,onda skidaš najlon pa se raziđe pa umrsi i onda još gore