Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja baš i nisam toliko zadovoljan sa drvoplastom..... Jel neko koristio Kanap iz Novog Miloševa?topalovic je napisao(la):drvoplast tip 500 i nijedan drugi za Jonn Deeera
sa tom uzicom mozes traktor da slepas,taj tip 350 se uopste ne isplati koliko uopste bala ispresujes sa njim?CAR je napisao(la):Kod nas se koristi slovenska spaga-kanap,neki koriste i austrisku kojima balirka slabije veze jer je deblja.Ja koristim tip 350 slovensku tehnotex ili tornado a kad nenadjem onda austrisku tip 400 jer je debljina tu i tamo ista.Jednom sam nabavio nekakvu banjalucku pa mi je sijebala petljac na Jonn Deeere pa sam popizdio,iscupalo se je sve iz klupka kad sam bio na polovini klupka i napravilo "brdo"zguzvane spage a bila je toliko jaka da se nije dala prekinuti.Vise nikad to nekupujem samo kako sam naveo na pocetku.
miroslav94 je napisao(la):DALI NEKO ZNA MERE KAKO DA PODESIM MOJU PRESU WELGER 52
Post je spojen: [time]1272804913[/time]_________________________________________________
Jeste, neko sigurno zna........KishRobert je napisao(la):neko zna!
Dragan18 je napisao(la):ja sam moju lifamku izvukao iz supe danas i probao par bala , trebam zamenuti jednu oprugu i dotegnuti i podmazati (vec je podmazana usla u supu al nema veze) i vozi misko!
ja sam koristio prosle godine STAMENKOVIC Donje kraince kraj leskovca to je jedna sorta kanapa a druga sorta MITIC Leskovac i dobro sluze!!dacha je napisao(la):upravu si CUKANECA proizvodi MITIC KRAINCE kraj Leskovca i ja sve njega koristim tip 500 sam kod nas je jos malo jeftiniji mislim da nije tako los ima po neko klube nije bas najbolje namotano pa oce da se umrsi
da i clan @mityoo ima post gde kaze da je nasao jeftino kanap od stamenkovica doo donje krajince kod leskovca samo nam nije preneo utiske o kanapukombajner je napisao(la):ja sam koristio prosle godine STAMENKOVIC Donje kraince kraj leskovca to je jedna sorta kanapa a druga sorta MITIC Leskovac i dobro sluze!!dacha je napisao(la):upravu si CUKANECA proizvodi MITIC KRAINCE kraj Leskovca i ja sve njega koristim tip 500 sam kod nas je jos malo jeftiniji mislim da nije tako los ima po neko klube nije bas najbolje namotano pa oce da se umrsi