Balirka

Ja sam radio sa slovenačkim tornadom i kanap je dobar

topalovic je napisao(la):
drvoplast tip 500 :D :D i nijedan drugi za Jonn Deeera
Ja baš i nisam toliko zadovoljan sa drvoplastom..... Jel neko koristio Kanap iz Novog Miloševa?
Izgleda dosta solidno, ja sam uzeo jedno klupče da probam!

po meni je drvoplastova najbolja
Post je spojen: [time]Sun May 2 10:29:42 2010[/time]
Kod nas se koristi slovenska spaga-kanap,neki koriste i austrisku kojima balirka slabije veze jer je deblja.Ja koristim tip 350 slovensku tehnotex ili tornado a kad nenadjem onda austrisku tip 400 jer je debljina tu i tamo ista.Jednom sam nabavio nekakvu banjalucku pa mi je sijebala petljac na Jonn Deeere pa sam popizdio,iscupalo se je sve iz klupka kad sam bio na polovini klupka i napravilo "brdo"zguzvane spage a bila je toliko jaka da se nije dala prekinuti.Vise nikad to nekupujem samo kako sam naveo na pocetku.
sa tom uzicom mozes traktor da slepas,taj tip 350 se uopste ne isplati koliko uopste bala ispresujes sa njim?

Ja koristim AgriBull tip 350 ili 400 i prilicno sam zadovoljan sa njim! Koristio sam i Claas-ov original kanap koji se proizvodi u istoj fabrici gde i ovaj prvi pomenuti i kvalitet je identican samo sto je Claas-ov nesto skuplji. Od Drvoplasta i Uzara iz Kaca sam davno odustao iz vise razloga. . .

mityoo,dobar je kanap-nisi pogrešio,imaš dva proizvođača.Reci mi jer ima koji dobar zetor na prodaji kod vas.Izvinjavam se,malo sam otišao od teme.

DALI NEKO ZNA MERE KAKO DA PODESIM MOJU PRESU WELGER 52 ::samo bes::
Post je spojen: [time]1272837313[/time]

ja sam moju lifamku izvukao iz supe danas i probao par bala , trebam zamenuti jednu oprugu i dotegnuti i podmazati (vec je podmazana usla u supu al nema veze) i vozi misko! :D

Dragan18 je napisao(la):
ja sam moju lifamku izvukao iz supe danas i probao par bala , trebam zamenuti jednu oprugu i dotegnuti i podmazati (vec je podmazana usla u supu al nema veze) i vozi misko! :D

koja je opruga u pitanju?

kanap tip 500 pravi ga neki lik sa juga srbije selo krajince mislim okolina leskovca. koristim ga vec 4-5 godina, malo je meksi od drvoplasta a cena je 180din za kg na klube. klubici su tezine 5kg plus-minus 100gr. ako mi neko ne veruje da izbacim 950-1000 kom. bala, slobodno moze doci kada budem kupio prvi otkos lucerke da pomogne i uveri se :ppozdrav:

Free Image Hosting by ImageBam.com

danas na vasaru u rumi sam gledao kanape za presu
ekstra tornado slovenacka tip 350 i 500 1000din kupko 5kg -imam adresu kome treba
class tip 400 i 500 1000din-al ne znam jel orginal ne razumem se u to
segedi balazo klupko na jednom mestu 1000 na drugom 1100din verovatno tip360 dosta je debela uzeo sam kod ovog sto je skuplji mrzelo me da se vracam 50m al neka naplaticu mu ja to covek se zove dragisa milinkovic a u klubetu 4kg i nigde ne pise koji je tip :zli: mozda je prepakivao ili kupio rinfuz pa sam pakovao na foliji pise segedi balazo ima i adresa i tel.i sajt koji sam posetio http://www.kenderfono.hu/rt/index.php?menu=62
tu lepo pise(prva tabela) da klupko tip 360 i 500 imaju 4,5 kg i da ima raznih boja tako da po boji ne mozes odrediti,mada kanap izgleda stvarno dobar samo mislim da nema dovoljnu duzinu koja bi opravdalo tih 1100din.
jel ima neko iz subotice ili da ide cesto tamo na buvljak da javi koja je cena tamo ovome kanapu?
:ppozdrav:

upravu si CUKANECA proizvodi MITIC KRAINCE kraj Leskovca i ja sve njega koristim tip 500 sam kod nas je jos malo jeftiniji mislim da nije tako los ima po neko klube nije bas najbolje namotano pa oce da se umrsi

evo ovako drvoplast je poceo da radi konac koji se od proslogodisnjeg spolja razlikuje u boji ,ovaj sad sto rade je sive boje.Poenta price je da sam balirao detelinu imao nesto proslogodisnjeg koji radi perfektno :D .Kad je doslo da stavim ovaj sivi haos, lista se nabijaju de parcici pod petljace ,ukratko nije ni za q..c :zli:

dacha je napisao(la):
upravu si CUKANECA proizvodi MITIC KRAINCE kraj Leskovca i ja sve njega koristim tip 500 sam kod nas je jos malo jeftiniji mislim da nije tako los ima po neko klube nije bas najbolje namotano pa oce da se umrsi
ja sam koristio prosle godine STAMENKOVIC Donje kraince kraj leskovca to je jedna sorta kanapa a druga sorta MITIC Leskovac i dobro sluze!!

kombajner je napisao(la):
dacha je napisao(la):
ja sam koristio prosle godine STAMENKOVIC Donje kraince kraj leskovca to je jedna sorta kanapa a druga sorta MITIC Leskovac i dobro sluze!!
da i clan @mityoo ima post gde kaze da je nasao jeftino kanap od stamenkovica doo donje krajince kod leskovca samo nam nije preneo utiske o kanapu ::namigivanje::

Nazad
Vrh