Balirka

milos bota je napisao(la):
Dragan18 je napisao(la):
ja sam moju lifamku izvukao iz supe danas i probao par bala , trebam zamenuti jednu oprugu i dotegnuti i podmazati (vec je podmazana usla u supu al nema veze) i vozi misko! :D

koja je opruga u pitanju?
opruga koja vraca okidac sto pali igle.

Kod mene jedan ima limfamovku,boze dragi presa je 7-8godina stara ali to udara kao da macolom od15kg udaras od nakovanj.Ja imam John Deere proizvedena 1971g.sa bocnim zamajcom i za sad nista bolje nebih trazio od nje.Svake godine po 8000-10 000 bala napravi od 1996 godine kod mene.Samo je problem ako se sta saspe nanjoj onda je muka za dijelove.
Post je spojen: [time]1273038379[/time]
Da dodam ovu balirku vucem sa malim Ursusom 35ks i nema cukanja na sijedalu nema nista,vukao sam talijanke koje su za pofaliti malo ga cupka a,velgerica od kolege me hoce sa sijedala izbaciti kako ga druka.

rekreativac je napisao(la):
kombajner je napisao(la):
dacha je napisao(la):
upravu si CUKANECA proizvodi MITIC KRAINCE kraj Leskovca i ja sve njega koristim tip 500 sam kod nas je jos malo jeftiniji mislim da nije tako los ima po neko klube nije bas najbolje namotano pa oce da se umrsi
ja sam koristio prosle godine STAMENKOVIC Donje kraince kraj leskovca to je jedna sorta kanapa a druga sorta MITIC Leskovac i dobro sluze!!
da i clan @mityoo ima post gde kaze da je nasao jeftino kanap od stamenkovica doo donje krajince kod leskovca samo nam nije preneo utiske o kanapu ::namigivanje::
Jeste, koristio sam leskovački kanap... u presi je radio solidno, ali mi se nije sviđalo to što je prilično oštar, grub... Segedinski je neuporedivo mekši od njega, a kod nas mu je cena bila sad na vašaru 900 din a kaže tat da je od nekog čuo da ima za 800 dinara.... Moraću da ga pitam gde to ima za 800... Merio sam klupčad segedinski je težine 4.3-4.4kg a drvoplast 4.9kg, i drvoplast je kod nas 1100 din tako da ću ja nastaviti da koristim segedinski....

Oglas sam našao u novinama Magyar Szo od 30.04. i kome treba šaljem broj telefona na pp

I evo pristiglog Welgera.... i vec je prasnjav od posla
2ueqlxs.jpg
2hfn8yx.jpg
ovih dana ce biti jos slika... :ppozdrav:

OK.... :D ...... teramo ko i ostali... al gledamo da budemo dostupni musteriji ::novac:: ... ko i ostali..... ajde :ppozdrav:

Kad već pišete o ceni danas sam video kod mene oglas da presuje lucerku po 15 din.

neka rade džaba,ja mislim da je bolje džaba ležati nego džaba raditi

ja sam prosle godine radio za 20 dinara po bali,a ove neću bez 25

Nazad
Vrh