Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e, uzeo sam ih u mikronu iz siriga, originalni rasspe nemacki, tel. 021/849-538. za botosa sam cuo da nisu losi delovi cak sta vise i dobri. povoljan je i sa cenama, jedino sto on nema rasspe delove.maki_vs je napisao(la):@mzupanski de si uzeo delove,mene interesuju petljaci za new holland 270r zvao sa danas firmu botos iz ade nemaju trenutno ali cena je kazu 70e,zna li neko kakvog kvaliteta su im delovi?
http://www.mikron-doo.rs/kontakt.htmlmaki_vs je napisao(la):@mzupanski de si uzeo delove,mene interesuju petljaci za new holland 270r zvao sa danas firmu botos iz ade nemaju trenutno ali cena je kazu 70e,zna li neko kakvog kvaliteta su im delovi?
A sad zavisi koje pivo,neki MB ili BIPKishRobert je napisao(la):nekad se kod nas radilo po ceni od jedne flase piva!
1bala = 1 pivo,a sad?
sve to ima svoje kolike bale kako ko zahtijevasavoris je napisao(la):kod mene ide 3 komada 1 marka = 0.5 evro
hmm,cini mi se da vam nije dobra racunica kad si kupio tu presu ako je kostala naprimer 3000 maraka sada bi joj bila cena 3000 evra a ne 1500 tako da bi realno trebalo biti ako je bilo 3bale=1marka sada 3bale=1eurosavoris je napisao(la):kod mene ide 3 komada 1 marka = 0.5 evro
preso sam se, izvinjavam se savorisMatić je napisao(la):Kombajner u Bosni je valuta Konvertibilna marka.
ma racunica ti je Ok samo je to nemoguca misijakombajner je napisao(la):preso sam se, izvinjavam se savorisMatić je napisao(la):Kombajner u Bosni je valuta Konvertibilna marka.