Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vidim da je prva farba.. a trebalo bi da ima libricu sa serijskim podacima...claas 55 je napisao(la):jos je prva farba...
Post je spojen: [time]1277625537[/time]_________________________________________________
neznam koje je godiste....ako znate gde moze da se pogleda na presi i da se vidi koliko je stara?
CAR je napisao(la):Momci evo moga licnoga primijera,Italiju poznam jako dobro kao i Italijanski jezik ,kad su pojedini ljudi poceli kupovati prese trebali su izraziti zelju sta zele i do koliko para.Hm,meni je to bilo malo sumljivo.Npr.presa ama i druge talijanke kostaju kod nas 1800eura u solidnom stanju da nemoras cackati nista na njoj.Kako sam radio u Italiji malo sam pronjuskavao okolo i trazio"majdene"za 1800eura se u Italiji kupi krs gori nego sto se ovdje kupi a gdje je prevoz i ostale carinske obaveze dal u dzep ili vec kako nebitno je ali nije se isplatilo je uvoziti.nakraju sam shvatio i vidio da ljudi nakupci ili direktn koji je uvozi "prepakuje"i uteze za prodaju cak sam nasao i otpad balirka bilo ih je za 400eura ali sve satrano npr petljaci klip a lim kao novo,druge su imale 1 petljac nov,drugi los,pa rascupanih pola je fali itd.da neduzim ustvari sve se to slaze tako da sam i ja za svoju jd nasao i sklopio iz dijelova skoro novu presu a lim je sav ishaban kao da nikad garaze nije vidjela sto kod mene i nije nego pod najlonom provede svaku zimu.