Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dok se sa lifamom to nemoze desitilevak je napisao(la):klas 55 je prava presa nisi pogresio to je presa nove generacije care nemoj to da te cudi oce jd 214 da izvali stabilni noz to mu je jedina slaba tacka kad vratis sve na mesto iseci parce lima 3 mm i ojacaj pozadi taj lim sto je zguzvao
...i da se predstavis.... pa idemo dalje.claas 55 je napisao(la):pa kao novo danas cu da izbacim slike od prese...
nista samo osiguraclevak je napisao(la):nedo ti bog da vidis sta sve lifam pokrivi kad upadne nesto
levak je napisao(la):bezi od klas trabanta bolje popij pare
kod mene ja lifam 88 gp. i svasta se desavalo sa njom ali naj vise sa mojom nepaznjom jer je gonim sa traktorom 60 ks i jbg. il ce gutati il pucati i znam sigurno da to nisu lose prese a budala ce i givikt da razvali.levak je napisao(la):ok mozda kod tebe kazi hvala bogu nikakvog ja razloga nemam da jedne hvalim a druge kudim menije profesija popravka balirki to radim godinama i svasta sam ser nagledao posebno kod lifama mladjim od 2000 god mom stricu je skoro upalo drvo pukao glavni lanac izvalio konra noz pukla igla sto jada ceo dan sam se guzio oko nje
prava majstore .... koje godiste je .... gde je taj sto uvozi tj. tvoj brat odakle je....claas 55 je napisao(la):3200 evra brat mi je dovezo iz svajcarske...
Post je spojen: [time]1277615721[/time]_________________________________________________
sta mislis da li je dobro placena...?