Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ja se razmišljam da nabavim te opruge i da to razradim... možda sam se zato mučio u kukuruzovini.... Nije hteo da sklizi čvor sa petljača.... Zato što je kukuruzovina zategnula kanap pre nego što je čvor sklizio sa petljača(bar ja to pretpostavljam)Zoran0230 je napisao(la):mityoo,prvi put kada mi pukne opruga na jednom zadržaču ima da skinem i drugi zadržač da probam tvoju varijantu.Sigurno je bolje nego da jedan radi a drugi ne.
Dačo pogledaj polugu noža na kojoj se nalazi deo kako skida kanap;donosač kanapa, ali pre svega prvo proveri igle kako stoje kada su u gornjem položaju
sipaj naftu na petljac ili wd ja sipam i za mladu detelinu kada je puna zemljemityoo je napisao(la):A ja se razmišljam da nabavim te opruge i da to razradim... možda sam se zato mučio u kukuruzovini.... Nije hteo da sklizi čvor sa petljača.... Zato što je kukuruzovina zategnula kanap pre nego što je čvor sklizio sa petljača(bar ja to pretpostavljam)Zoran0230 je napisao(la):mityoo,prvi put kada mi pukne opruga na jednom zadržaču ima da skinem i drugi zadržač da probam tvoju varijantu.Sigurno je bolje nego da jedan radi a drugi ne.
Dačo pogledaj polugu noža na kojoj se nalazi deo kako skida kanap;donosač kanapa, ali pre svega prvo proveri igle kako stoje kada su u gornjem položaju
MONTOYA je napisao(la):da mene je tako jedan zaj...o još dok sam bio početnik,kaže naspi nafte u pumpicu pa onda poprskaš kluče iznutra,ja poslušam ga kad ono neće ni jednu da zaveže,ubio se dok nije potrošila onu zamašćenu vanilu
voda pomaže
meni se ponekad desi u šarovini da ostane čvor na kuki za vezivanje ako je masa sirova
dok u sirovoj detelini nikad
ko je rekao na klupce
Post je spojen: [time]1277051146[/time]_________________________________________________
montoya to su mi iz tvog komsiluka i rekli za naftu
montoya ja kad sam uvezao presu, italijan mi rekao posle svakih 300 bala ciscenje izduvavanje petljaca i polivanje istih naftom. rasspe su vezaci, tako radim i nema problema, naravno podmazivanje neizostavno! a majstor pokojni mi je govorio, leti polivaj klupcad vodom kanap na vrucini postane "ljigav" kako bi on to rekao pa oce da ne veze...zato redovno polivam i bez problema radim...MONTOYA je napisao(la):ne,ja sam izneo svoje loše iskustvo
ovde ko ima poljostroj malo fajta vezače naftom a respe vezače nisam čuo