Kosjerac
Prijatelj Foruma
Miloše sokole naoštri noževe, podesi zazor između stabilnog i pokretnog pa nam javi šta se dešava, ja sam imao isti takav problem i rešio ga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajd postavi sliku.... Da ne ispadne da ne razumem o čemu pričate!Dragan18 je napisao(la):Mityo
kako nemas, moras da imas to .. ?? ??
Druze, moras da imas 540 o/min na vretenu, znaci GAS!!!, mora da pikap bube prilicno pun a to stelujes tako sto ako je manji otkos , ubacis u vecu brzinu a ako je veci otkos, ubacis u manju brzinu ali tezi da uvek imas obar broj obrtaja na kardanu.Kod mene na Welgerici pise da cekic treba da udari 90 x u min.milosmilos je napisao(la):Noževi su onako,osrednje, nisu nešto oštri a nisu ni tupi,presjecaju masu a i rukom se može ocjeniti.A što se tiče zazora, ima ga sigurmo 5 mm a možda i više.Inače, bala je ne samo kriva, već je desna duža strana mnogo nabijenija od lijeve, lijeva je mekana.Okretao sam one podesivače na kraju tunela,ne pomažu mnogo.Izgleda da samo veći obrtaji kardana to malo isprave ali ne u potpunosti.Kosjerac je napisao(la):Miloše jesu li ti oštri noževi, i koliko imaš zazora između sabilnog noža i onog pokretnog tj. na klipu.
u tunelu gde izlazi bala sa strane levo i desno imas zadrzace mase neko ih zove i skrge,zasafljene su negde odmah gde igle prolaze u petljac probaj pa skini levu nista te nekostaFarmer Bob je napisao(la):Pa i meni hoce da krivi bale,najvise u detelini u rekli su mi da treba da podignem one vile(ruke) ili kako vec ko zove sto guraju masu u tunel,ali moje su podignute nemam vise rupa.U stvari ima samo dve.A zavisi i od mase.
@topalovic-u,na koji zadrzac si mislio kad ja imam jedan ispred pik-apa kao resetka,mislim da znas na sta mislim?Ne razumem kako levi-desni