cika_jova
Član
mozda ce da pravi senazu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da bas tako cemu onda baliranje ?Matić je napisao(la):Ne posle dan-dva nego odmah propuše bale i upali se.
Naravno da me nije briga za detelinu ali me jeste briga za presu jer nije joj baš lepo kada radi takvu masu.cika_jova je napisao(la):maticu sta te briga vezi konja gde ti gazda kaze..
Hm,i ja sam imao slican problem,isto na claas-u.Meni je vezivala ali pukne kanap posle cvora a ja stezao onaj sraf na vezacu,sa desne strane sa oprugom,a ono jos gore i onda mi je bio rodjak,popustio izjednacio obe strane i sad,Bogu hvala ide.hasic je napisao(la):presa radi sve normalno i dođe joj da osveze balu i to samo jednu stranu odveze znal neko sta bi moglo da bude a presa je cllasova
to čak može i jeftinije biti nego neki 'majstor'.cika_jova je napisao(la):ili nek zakolje covek prase i kupi 2-3 gajbe piva pa da odemo lepo svi kod njega i da resimo problem
kakav je to problem u sto bala jedna ma teraj samomaki_vs je napisao(la):meni se desava da na jednu stranu ne uveze jednu u sto bala ali ne stajem jer je sledeca dobro vezana,zbog cega se to desava?