Balirka

@maticu tome sto si radio sigurno nije glavna delatnost poljoprivreda pa ga bas briga.

Nedokazan čovek.Ne može biti za rad pre 5-og-6-og dana na otkosu.Može kada je islupana sa kondicionerom ali ovako klasično ne.

pa ti mu prvo kazes ko coveku - to nije poso ni tebi ni meni,ako i dalje hoce ti mu kazes ok al to ce da te kosta toliko ja da krlljam presu zbog tvoje lude glave, a za ku*cevo zdravlje - necu
pa ako ce da plati - neka klati, ako nece ti cuvas tvoju presu i opet ce da te ceni..

meni se desavalo da idem da baliram za pare, a otkos samo prebacen preko drugog, nije prevrnut, a gazda pocne jao to mnogo ostaje spusti to nize..
ja mu onda pokazem prvo da otkos nije prevrnut, a posle mu kazem - ja cu pick-up da potopim da trlja po zemlji, vidis da imam sve vilice, kad zavrsim ti ces da mi platis sve vilice koje su pukle a jedna ti je 400din pa izvolte

presa radi sve normalno i dođe joj da osveze balu i to samo jednu stranu odveze znal neko sta bi moglo da bude a presa je cllasova

hasic je napisao(la):
presa radi sve normalno i dođe joj da osveze balu i to samo jednu stranu odveze znal neko sta bi moglo da bude a presa je cllasova
Hm,i ja sam imao slican problem,isto na claas-u.Meni je vezivala ali pukne kanap posle cvora :sta: a ja stezao onaj sraf na vezacu,sa desne strane sa oprugom,a ono jos gore :udri: i onda mi je bio rodjak,popustio izjednacio obe strane i sad,Bogu hvala ide. :D
Koliko cesto ti baca odvezanu balu?

ajd da podjemo od najgluplje stvari - ako je proslogodisni kanap mozda je do njega- jel puca na zdravom mestu ili..

A moguce je i da kad idle natezu spagu jedna ide lakse jedna teze pa zeza,a moze biti jos drugih 100 stvari jer napamet je tesko adekvatan odgovor dati.

ovakav razgovor i pitanja su nemogući za nekakav dobar odgovor i pomoć. neko već reče da može da bude mnogooo razloga. mislim da sam već pisao da ako hoćete neki iole od pomoći odgovor, slikajte veze iz više uglova, slikajte bale i čvorove na njima, napišite koji kanap koristite...

Nazad
Vrh