Balirka

Stara Mo je otvorila sezonu baliranja
I jesam pokisao danas na baliranju kao mis

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Imam problem sa balirkom john deere 332. Desna strana je u pitanju, koja dosad nikad nije razvezala ni jednu balu. Desava se da petljac ne sveze balu,
1.budu obadva kraja samo odsjecena
2. Na jednom kraju spagu je cvor, na drugom nista
3. Uopce ne dode drugi kraj spage pa nema sta svezat.
Sveze 2 bale pa nece 2, pa 1 sveze, i onda ostane bez spage na drzacu. (igla lijepo donese koliko vidim)
Sve se pocelo desavati, da je na 300 bala 3 puta ostala bez spage na drzacu i nastavila normalno, e sad vise nikako.
Ako netko zna sta bi moglo bit

Ako ne veze jedan kraj onda dodavac kanapa ne doda kanap koliko bi trebalo,treba ga malo dostelovati,uporedi sa drugom stranom dokle ide dodavac pa po njemu dotegni I njega

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

A koji kraj ne veze onaj u drzacu ili onaj sto donosi igla

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Onaj sto igla donese kad se to desi da ne sveze jedan kraj. Ali budu 3 situacije koje se desaavaju, napisao sam gore pod 1,2 i 3.

Ja kad kazem da kupujete pogresne boje prese ...

Malo se kockao
03f35fa99808b6f66264553e69c1fc44.jpg

Sent from my M2012K11AC using Tapatalk

Iglu sam približio, cak je blize nego na strani koja dobro veze. Sad je jedini problem sto nakon 20-40 bala ne dobije spagu na drzac.

Ne Tako davno sam ja bacao 800_1200 bala a drugar slagao
A sad neki kalafonci rade kod mene njih 4 prosek u jesen im je 1500_1800 dnevno od 9 ujutru do 8 uvece i lepe pare uzmu sad je 25 din po bali, da se razumemo nije mi zao narade se oni!! Ali I dnevnica I'm bude odlicna 70_90e svaki

Ne Tako davno sam ja bacao 800_1200 bala a drugar slagao
A sad neki kalafonci rade kod mene njih 4 prosek u jesen im je 1500_1800 dnevno od 9 ujutru do 8 uvece i lepe pare uzmu sad je 25 din po bali, da se razumemo nije mi zao narade se oni!! Ali I dnevnica I'm bude odlicna 70_90e svaki

Ja se slažem da je 25 dinara bala ali za sve koji učestvuju u utovaru i istovaru a ne po osobi.

Dajte mi neki savet koju presu da kupim, dolazi u obzir samo Welger ali ne znam koja bi bila pogodna za imt 539.
Kakva je 45 sa lancima i remenom jel to nedostatak, pretpostavljam da je jako stara a bogami drzi cijenu, nasao u DE ceni svaba 2500€

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Nazad
Vrh