Balirka

61/63 i vatra.Cenu će uvek držati pa i kada rešiš da je prodaš neke tamo godine a brzo se i proda ako je iole sačuvana.

Zavisi koliko imaš posla sa njom, ne možeš meriti 61 ili 63 sa 45icom ali toliko ona beži 41 i 42 .
eto i Matić je rekao, mada sam ja sa svojom 45icom zadovoljan, odradjivao sam sa njom lepe poslove kakvih nema već duže vreme.

Ja sam sada u prvom otkosu izbalirao celih 1.200 bala! 🤣 Nekada sam toliko balirao za jedan dan do podne, nema više posla, nema kome da se balira a posao se sveo na bašte koje nekada nisam hteo ni da pogledam a kamo li baliram.Žao mi da prodam presu jer je full pa neka stoji i odmara, zaslužila je.

Vi koji radite usluge nemate posla, a opet meni glupo zbog godišnje 1200 bala da kupujem presu. Al kada u sezoni ne možeš da izbaliras detelinu na vreme, pa pokisne ili se omlati, onda izeš posao.
Muka mi je kupovina prese, a lako se moze desiti i da se to prereši. Cak i rotaciona kosa, nešto zet nema volje vise da kosi sa prutarom.

Vi koji radite usluge nemate posla, a opet meni glupo zbog godišnje 1200 bala da kupujem presu. Al kada u sezoni ne možeš da izbaliras detelinu na vreme, pa pokisne ili se omlati, onda izeš posao.
Muka mi je kupovina prese, a lako se moze desiti i da se to prereši. Cak i rotaciona kosa, nešto zet nema volje vise da kosi sa prutarom.
Za 1200 bala Lifam i roto kosa, sredis da bude tip top i gas. Ne treba ti bolja.

Nije to ni tako malo bala.
Ja sam kupio presu zbog upola manje bala. Kad hoću baliram kako ja hoću.

Što kažu darko I putin, slažem se... Ja, sam za tu količinu imao svoje... Stara lifam presa za male pare to odradi dobro, isplati se brzo, i što je najvažnije uradim kad ja hoću...

Već si u plusu jer imaš prednji utovarivač.Rolku kakvu odlučiš takvu ćeš kupiti i radiš sve sam bez ikakvih tenzija i gledanja u bob i nebo.

Ja imam presu a nemam ni jutra deteline posejano
Nije vise kao pre sto je bilo ,nema radne snage pa ljudi odustaju od deteline.
Do pre koju god u prvoj detelini doguravao do 20.000 bala ,ove god jedva 10.000.

Sent from my M2012K11AC using Tapatalk

Ne Tako davno sam ja bacao 800_1200 bala a drugar slagao
A sad neki kalafonci rade kod mene njih 4 prosek u jesen im je 1500_1800 dnevno od 9 ujutru do 8 uvece i lepe pare uzmu sad je 25 din po bali, da se razumemo nije mi zao narade se oni!! Ali I dnevnica I'm bude odlicna 70_90e svaki

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Koliko budu teske tvoje bale?

Ja sam sada u prvom otkosu izbalirao celih 1.200 bala! 🤣 Nekada sam toliko balirao za jedan dan do podne, nema više posla, nema kome da se balira a posao se sveo na bašte koje nekada nisam hteo ni da pogledam a kamo li baliram.Žao mi da prodam presu jer je full pa neka stoji i odmara, zaslužila je.
Koju presu imas?

Nazad
Vrh