Xone
Član
Pa gledaj da bude sto stariji Welger ali da bude skup cuo sam da su dobre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja placam po bali a njih neka bude i 16ljudi nije me brigaJa se slažem da je 25 dinara bala ali za sve koji učestvuju u utovaru i istovaru a ne po osobi.
Za 1200 bala Lifam i roto kosa, sredis da bude tip top i gas. Ne treba ti bolja.Vi koji radite usluge nemate posla, a opet meni glupo zbog godišnje 1200 bala da kupujem presu. Al kada u sezoni ne možeš da izbaliras detelinu na vreme, pa pokisne ili se omlati, onda izeš posao.
Muka mi je kupovina prese, a lako se moze desiti i da se to prereši. Cak i rotaciona kosa, nešto zet nema volje vise da kosi sa prutarom.
Nije to ni tako malo bala.Vi koji radite usluge nemate posla, a opet meni glupo zbog godišnje 1200 bala da kupujem presu. Al kada u sezoni ne možeš da izbaliras detelinu na vreme, pa pokisne ili se omlati, onda izeš posao.
Muka mi je kupovina prese, a lako se moze desiti i da se to prereši. Cak i rotaciona kosa, nešto zet nema volje vise da kosi sa prutarom.
61/63 i vatra.Cenu će uvek držati pa i kada rešiš da je prodaš neke tamo godine a brzo se i proda ako je iole sačuvana.
Koliko budu teske tvoje bale?Ne Tako davno sam ja bacao 800_1200 bala a drugar slagao
A sad neki kalafonci rade kod mene njih 4 prosek u jesen im je 1500_1800 dnevno od 9 ujutru do 8 uvece i lepe pare uzmu sad je 25 din po bali, da se razumemo nije mi zao narade se oni!! Ali I dnevnica I'm bude odlicna 70_90e svaki
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Koju presu imas?Ja sam sada u prvom otkosu izbalirao celih 1.200 bala! Nekada sam toliko balirao za jedan dan do podne, nema više posla, nema kome da se balira a posao se sveo na bašte koje nekada nisam hteo ni da pogledam a kamo li baliram.Žao mi da prodam presu jer je full pa neka stoji i odmara, zaslužila je.
Ako bi je prodao, ja odrzavam svoje masine pa bi i nju, ne baliram puno tako da ne bi puno ni radila. TRajace kod mene dugo, da ne stoji kod tebeWelger 61.