Balirka

Ne volim da preporuucujem nikoga za nista, ja moju sam sve radim.Kod mene u selu uglavnom narodu uzima pare Ljuba robijas iz Lucice , Poljane odakle li je

To jeste ali zasto su vezaci problem na international a nisu na klas, welger ili dajc-far :-/
Ta presa je vjerovatno duplo starija od tebe, pa je i to problem, i njoj su nozici za odsijecanje kanapa (ili bolje reci nozetine, posto su glomazni) glavni problem.Prije 10 godina jos, nisu se mogli kupiti u CH, tip koji se bavi time tamo rekao, ostavi 100 chf za telefon, pa da trazim po GB, sad ti je jasno kakav je to raritet.Jedino ako ovi iz male privrede nisu sta skarabudzili, al' sumnjam.
Nema boljeg

Sent from my M2101K7AG using Tapatalk
Mislis, mnooooogo boljeg imas dosta blize.

Ima ovamo jedan lik iz Nove Topole, popravlja balirke, kombajne itd, kad je sezona samo spava dok se vozi na teren i vraca, ne vozi on nego moras ici po njega i vracati

Ta presa je vjerovatno duplo starija od tebe, pa je i to problem, i njoj su nozici za odsijecanje kanapa (ili bolje reci nozetine, posto su glomazni) glavni problem.Prije 10 godina jos, nisu se mogli kupiti u CH, tip koji se bavi time tamo rekao, ostavi 100 chf za telefon, pa da trazim po GB, sad ti je jasno kakav je to raritet.Jedino ako ovi iz male privrede nisu sta skarabudzili, al' sumnjam.

Mislis, mnooooogo boljeg imas dosta blize.
Tog na koga ti mislis uganjati da uradi nesto je kao dobiti tiket.Ali daleko od toga,da je majistor jeste.

Desava se da ne zaveze poneku balu ili ne presece kanap i onda izadju 3-4 bale nevezane, to je problem a retke su kod nas pa nemam nikoga u blizini da mi pomogne...malo sam gledao po internetu, vrlo malo ima uopste nesto da pise o njima i uglavnom je jedina mana to vezanje kanapa. Ja ne znam da stelujem a nikako da nadjem majstora da mi to pogleda, i majstori za balirke su retkost..
Imam je ja i zeza me maximalno,nema sta nisam pokusavao.Majstor levak je popravljao i nije je popravio.

Ihc b47 stari tip ihc vezaca sa nepokretnim nozicem za odsecanje kanapa to je u stvari i jedini problem ovog vezaca imas delove od male privrede za ovaj vezac nozic i cesalj zameni radice.

Nazad
Vrh