To jeste ali zasto su vezaci problem na international a nisu na klas, welger ili dajc-far :-/Vezaci su vezaci nije bitno koja je balirka ko zna kako rade zna kod svake
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To jeste ali zasto su vezaci problem na international a nisu na klas, welger ili dajc-far :-/Vezaci su vezaci nije bitno koja je balirka ko zna kako rade zna kod svake
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Jel imas preporuku za nekog majstora?Kad se zameni sve sto treba i nasteluje kako treba nisu problem ni na jednoj
Dragan Todorović-LevakJel imas preporuku za nekog majstora?
Nema boljegDragan Todorović-Levak
Kakav je Ljuba?Ne volim da preporuucujem nikoga za nista, ja moju sam sve radim.Kod mene u selu uglavnom narodu uzima pare Ljuba robijas iz Lucice , Poljane odakle li je
Odakle je Dragan?Dragan Todorović-Levak
Sam nadimak ti kazeKakav je Ljuba?
Obrenovac (Ljubinić-ako se ne varam)Odakle je Dragan?
Ta presa je vjerovatno duplo starija od tebe, pa je i to problem, i njoj su nozici za odsijecanje kanapa (ili bolje reci nozetine, posto su glomazni) glavni problem.Prije 10 godina jos, nisu se mogli kupiti u CH, tip koji se bavi time tamo rekao, ostavi 100 chf za telefon, pa da trazim po GB, sad ti je jasno kakav je to raritet.Jedino ako ovi iz male privrede nisu sta skarabudzili, al' sumnjam.To jeste ali zasto su vezaci problem na international a nisu na klas, welger ili dajc-far :-/
Mislis, mnooooogo boljeg imas dosta blize.Nema boljeg
Sent from my M2101K7AG using Tapatalk
Tog na koga ti mislis uganjati da uradi nesto je kao dobiti tiket.Ali daleko od toga,da je majistor jeste.Ta presa je vjerovatno duplo starija od tebe, pa je i to problem, i njoj su nozici za odsijecanje kanapa (ili bolje reci nozetine, posto su glomazni) glavni problem.Prije 10 godina jos, nisu se mogli kupiti u CH, tip koji se bavi time tamo rekao, ostavi 100 chf za telefon, pa da trazim po GB, sad ti je jasno kakav je to raritet.Jedino ako ovi iz male privrede nisu sta skarabudzili, al' sumnjam.
Mislis, mnooooogo boljeg imas dosta blize.
Ja ne znam dobro majstora u blizini.
Imam je ja i zeza me maximalno,nema sta nisam pokusavao.Majstor levak je popravljao i nije je popravio.Desava se da ne zaveze poneku balu ili ne presece kanap i onda izadju 3-4 bale nevezane, to je problem a retke su kod nas pa nemam nikoga u blizini da mi pomogne...malo sam gledao po internetu, vrlo malo ima uopste nesto da pise o njima i uglavnom je jedina mana to vezanje kanapa. Ja ne znam da stelujem a nikako da nadjem majstora da mi to pogleda, i majstori za balirke su retkost..
Ovo 3-e zaobiđi.Cene veziva sta se desava kod nas Springer tip 500 1940 din 5 kg
Mitic tip 500 1700 din
Ima ponuda neke plave Mustang 1540 din 5 kg