Ne bih je prodavao.Ugrađen je novi tip vezača, zamenjen komplet veliki reduktor, presa kao čaša, radi kao sat.Iskreno mi je žao da je prodam a radiće nešto, neće baš stojati.Ima posla u susednom selu ali ja nemam vremena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo kazem da nisam trgovac, treba mi za mene. Ako bas hoces neku da ti stoji mozemo da se trampimoNe bih je prodavao.Ugrađen je novi tip vezača, zamenjen komplet veliki reduktor, presa kao čaša, radi kao sat.Iskreno mi je žao da je prodam a radiće nešto, neće baš stojati.Ima posla u susednom selu ali ja nemam vremena.
E tako da.Ja placam po bali a njih neka bude i 16ljudi nije me briga
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
12_15kgKoliko budu teske tvoje bale?
Da nisi stavio tornado plavi kanap?Imam problem sa balirkom john deere 332. Desna strana je u pitanju, koja dosad nikad nije razvezala ni jednu balu. Desava se da petljac ne sveze balu,
1.budu obadva kraja samo odsjecena
2. Na jednom kraju spagu je cvor, na drugom nista
3. Uopce ne dode drugi kraj spage pa nema sta svezat.
Sveze 2 bale pa nece 2, pa 1 sveze, i onda ostane bez spage na drzacu. (igla lijepo donese koliko vidim)
Sve se pocelo desavati, da je na 300 bala 3 puta ostala bez spage na drzacu i nastavila normalno, e sad vise nikako.
Ako netko zna sta bi moglo bit
Ne treba ti nova.Samo je odvari sa nosača igala.Da igla skoro češe o telo vezača,da ide par milimetara iznad držača kanapa.Nakon toga opet zavariš.Igle mnogo utiču na vezivanje pa sve nislimo na druge stvari.Ja imam nove igle ali radim sa iglama koje su ispravljane i rade dobro.Nisam, samo tewe. Bio je problem u igli malo sam ju vise zakosio svi se problemi desvali zbog tog, izbalirao 1000 bala bez greske, sad nakon 70,80 opet nedobije na drzacu kanap. Mora e nova igla
Mislio sam da li znaš u kom položaju mora da je igla kada se šteluje,tj. gde se nalazi poluga nosača igala.Lako ju namjestim, i skinem. igla je sa dva sarafa na nosacu. Kad rucno vrtim sve izgleda ok. Milimetri su u pitanju.
Ja bih uzeo mozda prije DF, djeluje mi masivnije i stabilnije, ali mi se nikako ne svidja taj nedostatak kocnice, kad-tad ce da zatreba.Sta bi vi pre uzeli, someku 4600 ili deutz fahr hd 400? Za fahra me brine sto ih nema uopste mnogo i nemaju kocnicu klipa kada krenu igle kad ne treba.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka