Balirka

Ne bih je prodavao.Ugrađen je novi tip vezača, zamenjen komplet veliki reduktor, presa kao čaša, radi kao sat.Iskreno mi je žao da je prodam a radiće nešto, neće baš stojati.Ima posla u susednom selu ali ja nemam vremena.

Ne bih je prodavao.Ugrađen je novi tip vezača, zamenjen komplet veliki reduktor, presa kao čaša, radi kao sat.Iskreno mi je žao da je prodam a radiće nešto, neće baš stojati.Ima posla u susednom selu ali ja nemam vremena.
Samo kazem da nisam trgovac, treba mi za mene. Ako bas hoces neku da ti stoji mozemo da se trampimo :)

Jedna iz košnje ove godine pola već rješili.
https://postimg.cc/HcvwmZ9h]
FB-IMG-1653586327240.jpg
[/URL][/url]

Imam problem sa balirkom john deere 332. Desna strana je u pitanju, koja dosad nikad nije razvezala ni jednu balu. Desava se da petljac ne sveze balu,
1.budu obadva kraja samo odsjecena
2. Na jednom kraju spagu je cvor, na drugom nista
3. Uopce ne dode drugi kraj spage pa nema sta svezat.
Sveze 2 bale pa nece 2, pa 1 sveze, i onda ostane bez spage na drzacu. (igla lijepo donese koliko vidim)
Sve se pocelo desavati, da je na 300 bala 3 puta ostala bez spage na drzacu i nastavila normalno, e sad vise nikako.
Ako netko zna sta bi moglo bit
Da nisi stavio tornado plavi kanap?

Nisam, samo tewe. Bio je problem u igli malo sam ju vise zakosio svi se problemi desvali zbog tog, izbalirao 1000 bala bez greske, sad nakon 70,80 opet nedobije na drzacu kanap. Mora e nova igla

Nisam, samo tewe. Bio je problem u igli malo sam ju vise zakosio svi se problemi desvali zbog tog, izbalirao 1000 bala bez greske, sad nakon 70,80 opet nedobije na drzacu kanap. Mora e nova igla
Ne treba ti nova.Samo je odvari sa nosača igala.Da igla skoro češe o telo vezača,da ide par milimetara iznad držača kanapa.Nakon toga opet zavariš.Igle mnogo utiču na vezivanje pa sve nislimo na druge stvari.Ja imam nove igle ali radim sa iglama koje su ispravljane i rade dobro.
Ako znaš postupak štelovanja igala-rešićeš problem.

Znam da, vec sam stelao kad nije nikako radilo pa mi je izbalirala preko 1000 bez greske. Sad se to desi opet nakon 70, 80 bala. Mora igla ici jos malo preko drzaca kanapa ja mislim.

Ne treba to biti u milimetar dovoljno je da igla donesem konac do petljaca posle ga preuzima dodavac kanapa I ja mislim da on tebi pravi problem,nasteluj iglu po drugoj strani I gotovo nema tu velike filozofije

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Sta bi vi pre uzeli, someku 4600 ili deutz fahr hd 400? Za fahra me brine sto ih nema uopste mnogo i nemaju kocnicu klipa kada krenu igle kad ne treba.

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Na new holland presi pocela je jedna strana da mi pravi kraci cvor i desi se da se sam razveze kanap jer je cvor kratak. Bilo je prvo svaka deseta bala, sad vec cesce, svaka 5-6. Sta moze da zeza? Kanapi idu lako, nigde ne koci nista.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Raspusti oprugu petljaca, pa sve lijepo ocisti, mislim na sam petljac, onda dotegni oprugu malo vise nego sto je bila stegnuta.

Sta bi vi pre uzeli, someku 4600 ili deutz fahr hd 400? Za fahra me brine sto ih nema uopste mnogo i nemaju kocnicu klipa kada krenu igle kad ne treba.

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Ja bih uzeo mozda prije DF, djeluje mi masivnije i stabilnije, ali mi se nikako ne svidja taj nedostatak kocnice, kad-tad ce da zatreba.

Spmeca 4600 i df 400 slicnog kapaciteta someca laksa, i jedna i druga rs vezac, DF nema kocnicu i jedna i druga pogon vezaca na lanac. Obe solidne samo zavisi ko sta preferira. Somece cak skuplje u oglasima.

Nazad
Vrh