Balirka

Treba ga nazvati pre odlaska.Od njega Bugari vuku dosta robe, lako može da se desi da trenutno nema ono što ti treba a ti zapalio 300 km u jednom pravcu pa da ne poljubiš vrata.

U tom kraju oko Krusevca, Varvarina, Kaonik, nema vise ni blizu ponude masina kao sto je to ranije bio slucaj. Pre neki mesec sam prolazio pa pisem iz vidjenog.
Tako da bih vam preporucio da pre polaska proverite stanje ponude onoga sto trazite sa prodavcem, da ne biste toliki put isli uzalud.

Нема јер је сада купити машину преко толико тешко да је то за неповјеровати.Првенствено јер их нема,тј има ал сви купују и цене су отишле у небо.добар комбајн ил трактор се продају преко ноћи,од пољака неможеш отети нема шансе.Мала бара пуна крокодила.

Ти мањи иду свуда,трактор до 120 кс је лакше 5 пута продати од оног са 160кс. Нашао сам на два добра Њу Холланда и 2 Фиата као што је имао Цицморић само мања.Мислим до понедељка да ће отићи.Мора одмах да се оде и реагује.

To se podrazumeva, domaćinska kuća.Destilovan prepečen sok od šljiva bez koštice.Lane šljive jedva našli, gde da se ne dimi u dvorištu iz ložišta vesele mašine, tradicija.

Screenshot-20220303-095520-Polovni-Automobili.jpg

Volim da imam pravu, da se nikada ne obrukam a ko zna, možda mi nekada dune, padnem u iskušenje, pa da se kvalitetno olešim. 🤣

Nazad
Vrh