DraleTD
Član
Ми смо малину балирали када се покоси.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prese nikad nisu bile jeftinije puni ih oglasi, uzmi clasa il welgera i miran.Pozdrav da li ima neko iskustva sa inex lifam balirkama,planiram nesto da pazarim pa nisam pametan sta uzeti
Nešto mi slabašno deluje ovaj cilindar čudi me da je slomio rudu.Ima li neko iskustva sa ovim hidraulicnim klipovima. Ugradio sam ga na balirku, mqlo je predimenzionisan, ima kocku isto, i prilikom probe slomi rudu kao ledenicu jer sam je otvorio previse, tj udarilo je u granicinik i klip nastavio da gura i slomio. Zanima me ima li neko stelovanje ova kocka i sta se steluje na ovim sarafima sa slike. Kontra matica i saraf imbus za odvrtanje i zavrtanje. Sta se time dobija? Sporiji je ovako i nikakvog osecaja nema na rucici ne gusi traktor ni malo.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Nisam imao " jaci"Nešto mi slabašno deluje ovaj cilindar čudi me da je slomio rudu.
Zeza te nesto na njoj, ili si samo radoznao?Ima li neko presu international b47?
Desava se da ne zaveze poneku balu ili ne presece kanap i onda izadju 3-4 bale nevezane, to je problem a retke su kod nas pa nemam nikoga u blizini da mi pomogne...malo sam gledao po internetu, vrlo malo ima uopste nesto da pise o njima i uglavnom je jedina mana to vezanje kanapa. Ja ne znam da stelujem a nikako da nadjem majstora da mi to pogleda, i majstori za balirke su retkost..Zeza te nesto na njoj, ili si samo radoznao?