Balirka

Ti sa vašara traju dugo ako se ne poništavaju.Probaj, videćeš da funkcioniše a može da se kupi el.brojač bala na senzor, radi ga Agroelektronika.

Ima li neko iskustva sa ovim hidraulicnim klipovima. Ugradio sam ga na balirku, mqlo je predimenzionisan, ima kocku isto, i prilikom probe slomi rudu kao ledenicu jer sam je otvorio previse, tj udarilo je u granicinik i klip nastavio da gura i slomio. Zanima me ima li neko stelovanje ova kocka i sta se steluje na ovim sarafima sa slike. Kontra matica i saraf imbus za odvrtanje i zavrtanje. Sta se time dobija? Sporiji je ovako i nikakvog osecaja nema na rucici ne gusi traktor ni malo.
a0a01c8d082790b22f2fb5e2528da68e.jpg

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
9a3ec5e405992891e69313a2bb534d9b.jpg

Alene, treba ti regulator pritiska pa regulisanjem pritiska možeš bukvalno namestiti koju hoćeš silu.
U toj kocki bi trebao imati regulator kertridž tipa(uvrnut u kocku) pa se obično imbusom šteluje pritisak.
Ukoliko ga nemaš u kocki, možeš ga negde ugraditi. Tebi tu netreba više od 20-30 bara.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ima nekih imbusa sa svih strana, e sad za sta sluze ja stvarno nemam pojma, ako neko zna neka napise
e85ba81787afa3b62dbda9b0124e4189.jpg
d033c05035133a674de4c6db0d3d8483.jpg

Ima li neko iskustva sa ovim hidraulicnim klipovima. Ugradio sam ga na balirku, mqlo je predimenzionisan, ima kocku isto, i prilikom probe slomi rudu kao ledenicu jer sam je otvorio previse, tj udarilo je u granicinik i klip nastavio da gura i slomio. Zanima me ima li neko stelovanje ova kocka i sta se steluje na ovim sarafima sa slike. Kontra matica i saraf imbus za odvrtanje i zavrtanje. Sta se time dobija? Sporiji je ovako i nikakvog osecaja nema na rucici ne gusi traktor ni malo.
a0a01c8d082790b22f2fb5e2528da68e.jpg

9a3ec5e405992891e69313a2bb534d9b.jpg
Nešto mi slabašno deluje ovaj cilindar čudi me da je slomio rudu😂.

Poslednja izmena:
Zeza te nesto na njoj, ili si samo radoznao?
Desava se da ne zaveze poneku balu ili ne presece kanap i onda izadju 3-4 bale nevezane, to je problem a retke su kod nas pa nemam nikoga u blizini da mi pomogne...malo sam gledao po internetu, vrlo malo ima uopste nesto da pise o njima i uglavnom je jedina mana to vezanje kanapa. Ja ne znam da stelujem a nikako da nadjem majstora da mi to pogleda, i majstori za balirke su retkost..

Vezaci su vezaci nije bitno koja je balirka ko zna kako rade zna kod svake

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh