Balirka

Ne skine predhodni

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

A kako sa ovim rolo balirkama raditi u strani?
Dali bale same idu kući, ako je njiva iznad kuće, ili okreću na drugu stranu prema komšiji?

Ispravne mogu biti obe , ja kazem koja duze traje i koja je konstruktivno bolje resena.

Nov je bio i jugo i mercedes i idu oboje kad su novi, ali mecka predje milion a jugo 100.000.

Kod mene u selu prodase svi zelene i samo se crvene kupuju,zasto?

Sent from my M2012K11AC using Tapatalk
Ja sam uzeo malo da se našalim a ti odma zapinješ.. Nemoj mi porediti John deere i welger sa jugom i mercedesom, john je sve samo nije jugo, a kvalitet john deere mašina stvarno ne treba da komentarišem..

Poslednja izmena:
Malo me povukla ova rasprava dali uzeti rolo ili kocke pa malo u šali malo u zbilji jer ima ta bala masu pa ako okrene prema nekom objektu zovi zidara.

POLJOSTROJ iz doba SFRJ je majka za ta kapitalistička govna!!!!
RS VEZAČ on bi trebalo kad zaveže onaj skidač da skine čvor, skidač treba da ide tik uz petljač da LIŽE
taj skidač hoće da dobije luft i da baulja!!!!
Mene je na NH njakao onaj dole dodvač kanapa
Ali definitivno nešto oko kljuna i skidača pravi problem, da nije nož potrošen pa ne dohvati da odseče?

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Да,свеже балу и као да неосијече до краја и формира још један чвор али на машну као у велгера и после тога пуца шпага

20220301-123532.jpg

20220301-123542.jpg

Da se upišem u grupu vlasnika.Danas pao pazar.

2001 godište, bala 120*125, fiksna komora, letva lanac, široki pick up, mrežica, roto cut, elektro komande iz kabine, nema odbacivač bala.
Cena, kada kukuruza. 🤣

Sve zavisi šta hoćeš, spram toga su i cene.Od 2.500 evra do beskonačno.Moraš da sedneš u auto i obiđeš dosta prodavaca, preko slika i telefona ništa nije isto.

Tako je.Samo kod Mila Ljubinog ima najmanje 300 presa a gde su ostali.Malo je ceo dan da se svi obiđu, bio sam prošle godine a sada mi se nije išlo skroz tamo.

Pa pričao sam ti moju dogodovštinu... Obišao par ljudi i stigao i do mileta, i kad sam ušao u halu sam sebi kažem "ako ovde ne nađeš šta ti treba nemoj dalje ni tražiti"... Tvrd klasičan trgovac, al ima svega za svačiji džep...

Nazad
Vrh